HAPPY-concept vernieuwd

4 oktober 2022

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Dit is het concept dat gebruikt wordt op de voortgezet onderwijs scholen. HAPPY staat voor je goed voelen en vrolijk zijn met oog voor milieu en portemonnee. Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. In het huidige nieuwe schooljaar is de vernieuwing zichtbaar geworden. Er zijn een aantal producten toegevoegd en de verpakkingsmaterialen zijn opgefrist en verfraaid met mooie productstickers. Uitgangspunt hierbij blijven de richtlijnen vitale schoolkantine van het Voedingscentrum.

Samen met Bakkerij Frans de Groot heeft STAPFOODS een nieuwe vezelrijke baguette ontwikkeld. Ondanks zijn witte kleur bevat deze baguette meer dan genoeg vezels om aan de richtlijnen te voldoen. Ondertussen zijn ook de bruine baguettes toegevoegd aan het assortiment.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Turkse bakker Hicret. Hierdoor krijgt STAPFOODS toegang tot producten uit andere eetculturen en brengt het de gewenste variatie in het assortiment.  Voor de leerlingen blijft het aantrekkelijk om elke dag een wisselend product te kunnen kopen.

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer