HAPPY-concept vernieuwd

4 oktober 2022

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Dit is het concept dat gebruikt wordt op de voortgezet onderwijs scholen. HAPPY staat voor je goed voelen en vrolijk zijn met oog voor milieu en portemonnee. Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. In het huidige nieuwe schooljaar is de vernieuwing zichtbaar geworden. Er zijn een aantal producten toegevoegd en de verpakkingsmaterialen zijn opgefrist en verfraaid met mooie productstickers. Uitgangspunt hierbij blijven de richtlijnen vitale schoolkantine van het Voedingscentrum.

Samen met Bakkerij Frans de Groot heeft STAPFOODS een nieuwe vezelrijke baguette ontwikkeld. Ondanks zijn witte kleur bevat deze baguette meer dan genoeg vezels om aan de richtlijnen te voldoen. Ondertussen zijn ook de bruine baguettes toegevoegd aan het assortiment.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Turkse bakker Hicret. Hierdoor krijgt STAPFOODS toegang tot producten uit andere eetculturen en brengt het de gewenste variatie in het assortiment.  Voor de leerlingen blijft het aantrekkelijk om elke dag een wisselend product te kunnen kopen.

Meer nieuws

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer
STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

Onlangs heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend, waaronder onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium Schiedam.

Lees meer
Nieuwe leverancier Hicret

Nieuwe leverancier Hicret

Sinds kort is STAPFOODS een samenwerking aangegaan met Hicret. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen.

Lees meer