HAPPY-concept vernieuwd

4 oktober 2022

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Dit is het concept dat gebruikt wordt op de voortgezet onderwijs scholen. HAPPY staat voor je goed voelen en vrolijk zijn met oog voor milieu en portemonnee. Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. In het huidige nieuwe schooljaar is de vernieuwing zichtbaar geworden. Er zijn een aantal producten toegevoegd en de verpakkingsmaterialen zijn opgefrist en verfraaid met mooie productstickers. Uitgangspunt hierbij blijven de richtlijnen vitale schoolkantine van het Voedingscentrum.

Samen met Bakkerij Frans de Groot heeft STAPFOODS een nieuwe vezelrijke baguette ontwikkeld. Ondanks zijn witte kleur bevat deze baguette meer dan genoeg vezels om aan de richtlijnen te voldoen. Ondertussen zijn ook de bruine baguettes toegevoegd aan het assortiment.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Turkse bakker Hicret. Hierdoor krijgt STAPFOODS toegang tot producten uit andere eetculturen en brengt het de gewenste variatie in het assortiment.  Voor de leerlingen blijft het aantrekkelijk om elke dag een wisselend product te kunnen kopen.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer