HAPPY-concept vernieuwd

4 oktober 2022

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Dit is het concept dat gebruikt wordt op de voortgezet onderwijs scholen. HAPPY staat voor je goed voelen en vrolijk zijn met oog voor milieu en portemonnee. Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. In het huidige nieuwe schooljaar is de vernieuwing zichtbaar geworden. Er zijn een aantal producten toegevoegd en de verpakkingsmaterialen zijn opgefrist en verfraaid met mooie productstickers. Uitgangspunt hierbij blijven de richtlijnen vitale schoolkantine van het Voedingscentrum.

Samen met Bakkerij Frans de Groot heeft STAPFOODS een nieuwe vezelrijke baguette ontwikkeld. Ondanks zijn witte kleur bevat deze baguette meer dan genoeg vezels om aan de richtlijnen te voldoen. Ondertussen zijn ook de bruine baguettes toegevoegd aan het assortiment.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Turkse bakker Hicret. Hierdoor krijgt STAPFOODS toegang tot producten uit andere eetculturen en brengt het de gewenste variatie in het assortiment.  Voor de leerlingen blijft het aantrekkelijk om elke dag een wisselend product te kunnen kopen.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer