HAPPY-concept vernieuwd

4 oktober 2022

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Dit is het concept dat gebruikt wordt op de voortgezet onderwijs scholen. HAPPY staat voor je goed voelen en vrolijk zijn met oog voor milieu en portemonnee. Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. In het huidige nieuwe schooljaar is de vernieuwing zichtbaar geworden. Er zijn een aantal producten toegevoegd en de verpakkingsmaterialen zijn opgefrist en verfraaid met mooie productstickers. Uitgangspunt hierbij blijven de richtlijnen vitale schoolkantine van het Voedingscentrum.

Samen met Bakkerij Frans de Groot heeft STAPFOODS een nieuwe vezelrijke baguette ontwikkeld. Ondanks zijn witte kleur bevat deze baguette meer dan genoeg vezels om aan de richtlijnen te voldoen. Ondertussen zijn ook de bruine baguettes toegevoegd aan het assortiment.

Ook is er een samenwerking aangegaan met de Turkse bakker Hicret. Hierdoor krijgt STAPFOODS toegang tot producten uit andere eetculturen en brengt het de gewenste variatie in het assortiment.  Voor de leerlingen blijft het aantrekkelijk om elke dag een wisselend product te kunnen kopen.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer