Diensten

Bedrijfscatering

BRIGHT & BREEZY is het lichte en luchtige concept voor uw bedrijfsrestaurant. Onze gastvrije medewerkers ontvangen uw personeel in een omgeving die past bij het DNA van uw organisatie.

Lees meer →

Onderwijscatering

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, BLOOM voor het beroeps- en hoger onderwijs. HAPPY en BLOOM staan voor je goed voelen en jezelf ontplooien. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

Lees meer →

Evenementen

SUNNY is het partyconcept van STAPFOODS. Ook hier staan gastvrijheid en de wil om bij te dragen aan het succes van een ander voorop. In onze ogen is een evenement een totale beleving.

Lees meer →

STAPFOODS Boxes

SMILING is een online concept van STAPFOODS. U kunt voor speciale gelegenheden of gewoon voor thuis, op school of kantoor diverse boxes bestellen. Blij wordt u er zeker van of u bezorgt de ontvanger een smile.

Lees meer →

Totaalconcept voor werkgeluk

HET GEZONDE KANTOOR helpt u uw medewerkers gezond en vitaal te houden. Vijf experts creëren geluk op de werkvloer. STAPFOODS verzorgt binnen deze unieke samenwerking de inwendige mens.

Lees meer →