STAPFOODS ONDERWIJScatering

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, BLOOM voor het beroeps- en hoger onderwijs. HAPPY en BLOOM staan voor je goed voelen en jezelf ontplooien. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

Catering van uw schoolkantine

Beide concepten zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.

Catering voor een vitaal team

Steeds meer scholen beseffen het belang van vers, gezond eten voor hun medewerkers en leerlingen. STAPFOODS biedt kwaliteitsproducten voor de lunch, de borrel of een diplomering. Omdat wij gastvrij als kernwaarde hebben, luisteren we echt naar de wens van de klant. We hebben contacten met lokale, ambachtelijke leveranciers. Daardoor krijgt u het beste van het beste. Ook catering bestellen voor uw onderwijsinstelling in de regio Zuid-Holland? Ga naar onze webshop voor heerlijke STAPFOODS boxes of bel ons voor een offerte op maat. Lekker makkelijk!

Koffievoorziening op locaties

U gunt uw team toch ook een lekkere bak koffie? Aan de koffieautomaat ontstaan vaak de beste ideeën. STAPFOODS heeft een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt koffieconcept bedacht. Al voor € 1,- per dag heeft u een koffiemachine die de beleving van bonen en het gemak van instantkoffie combineert. Vanaf nu loopt u voorop in de ultieme koffiebeleving, een absolute bijdrage aan een gastvrije sfeer op school.

STAPFOODS to go

We spelen met STAPFOODS to go in op een belangrijke trend in Nederland. Onderwijs wordt meer gepersonaliseerd en flexibeler met moderne leermethoden, digitalisering is in een stroomversnelling geraakt. Daardoor is leren op diverse locaties mogelijk. Dat vraagt flexibiliteit, ook van uw cateraar. Bij STAPFOODS kunnen uw leerlingen, medewerkers en gasten uit de koeling gezonde gerechten meenemen in een duurzame verpakking. Denk hierbij aan belegde broodjes, sandwiches, panini’s, soepen en maaltijdsalades.

 

Meer weten?

Meer weten over de onderwijscatering van STAPFOODS, onze lunchtafel of gaat u ook voor lekkere koffie op school?

HAPPY: Catering voor het voortgezet onderwijs

Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. Dat is wat STAPFOODS wil bereiken met haar concept HAPPY.

Lees meer →

BLOOM: Catering voor studenten

Studenten en docenten die vitaal zijn, dat helpt bij de leerresultaten. Daaraan draagt STAPFOODS graag bij door goed eten en drinken.

Lees meer →

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.