Werken bij stapfoods

Werken bij STAPFOODS betekent bezig zijn in een dynamische omgeving. Met medewerkers, met klanten, met bezoekers. Wie ook bij STAPFOODS binnenkomt: het zijn onze gasten. Daar gaan wij voor!

Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen in ons team gastvrij, ondernemend, sociaal en energiek is. Met oog voor detail, iemand die kansen ziet. En die kansen krijg je ook bij STAPFOODS. Wij werken in een cultuur van meedenken, meedoen en uitdagingen aangaan. We houden van mensen die zelfvertrouwen hebben, maar niet arrogant zijn. We moeten tenslotte met alle typen gasten kunnen omgaan.

Omgevingsbewust
Gasten die wij blij maken met goed eten en drinken. En met goed bedoelen we ‘food’ waar mensen vitaal van blijven. Wij leveren een hoge kwaliteit eten en drinken, met een omgevingsbewuste kijk op voeding. In al onze maatwerkconcepten staan mens en milieu centraal.

Goede balans, vitaliteit
Wij zien medewerkers als ons belangrijkste kapitaal. Dat merk je aan de sfeer, de opleidingen en doorgroeimogelijkheden. We willen dat medewerkers zich verbonden voelen met de organisatie. We streven naar een goede balans in werk en privé, met een passende werkdruk en voldoende begeleiding. Sociale steun van collega’s en een plezierige sfeer dragen bij aan het behouden van vitaliteit van onze medewerkers.

Oog voor de mens
Bij STAPFOODS hebben we oog voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Dat is belangrijk voor onze medewerkers én voor de organisatie! Het verhoogt de prestaties en tevredenheid en het maakt STAPFOODS een aantrekkelijke werkgever.

Wil je ook werken bij STAPFOODS, een jong bedrijf dat graag positief bijdraagt aan de mens en het milieu?  

Interesse in ons bedrijf?

Heb je interesse in ons bedrijf en wil je eens een kop koffie drinken? Neem contact op.