Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.
STAPFOODS Nieuws
An apple a day keeps the doctor away!
We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.
Samenwerking vernieuwd met Twelve
STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.
Bloom komt tot bloei bij Codarts!
Bloom kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.
Bright & Breezy het concept voor uw bedrijfsrestaurant!
Naast de schoolcatering richt STAPFOODS zich ook op de zakelijke markt. Het concept Bright & Breezy is naar wens toe te passen op uw kantoorlocatie
Feestdagen staan voor de deur
Met Sinterklaas in aantocht en ook de Kerst aan de horizon is 2023 bijna ten einde. STAPFOODS biedt voor deze gezellige periode verschillende arrangementen aan om bijvoorbeeld het jaar met een gezellige borrel te eindigen
De Vosscholen en STAPFOODS werken samen
Sinds dit schooljaar werken de VOS-Scholen in Vlaardingen en STAPFOODS nauw samen op het gebied van de catering.
Heerlijke Smoothiebars
Op de dag van het onderwijspersoneel mocht STAPFOODS voor drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn en het Coenecoop College in Waddinxveen smoothiebars verzorgen.
Maak kennis met Amanda!
Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.
School aan het woord: Overstappen naar STAPFOODS
Vanaf dit schooljaar is STAPFOODS de nieuwe cateraar op het Lentiz Floracollege in Naaldwijk. Directeur Pim van der Hoorn van deze school vertelt graag meer!
Nieuwe leverancier: Fruitfunk
STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.
5 oktober: dag van de leraar
Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie.
STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking verder uit
Sligro en STAPFOODS zijn al sinds de oprichting van STAPFOODS aan elkaar verbonden. Dit vertrouwen werd onlangs bevestigd door het uitbreiden van de overeenkomst tussen beide partijen.
Opstart nieuwe locaties
In de afgelopen weken heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties opgestart. In het derde jaar dat STAPFOODS operationeel is groeit het aantal locaties naar ruim 20.
Zeildag met investeerders
Vorige zomer hield STAPFOODS een crowdfunding campagne om de volgende fase van groei te realiseren. Halverwege mei nodigde STAPFOODS alle grote investeerders uit voor een zeildag op de Kagerplassen. Kortom een zeer geslaagde dag voor deze ambassadeurs van STAPFOODS.
Nieuwe leverancier: de BAKSAs
De baksas bakt voor iedereen de lekkerste glutenvrij en vegan taarten. Ambachtelijk én gemaakt met pure liefde. Ze laat ons zien dat glutenvrij en vegan gebak net zo lekker kan zijn en vaak zelfs lekkerder dan taarten met gluten en dierlijke producten. Kom je snel proeven?
Marco van Stappershoef benoemt tot ‘groot mens’
STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef werd tijdens deze bijeenkomst benoemd tot ‘Groot Mens’! Een Groot Mens is iemand die ervoor zorgt kinderen in een gezonde kunnen opgroeien. Of dat nou op school, in de speeltuin of bij de sportvereniging is.
STAPFOODS trotse sponsor
Jaarlijks organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groot Lentefeest voor leden, buurtgenoten en schoolkinderen uit de omgeving. Dit jaar was het thema Pirates of the Carribean en waren er allerlei leuke activiteiten in dit thema. STAPFOODS is trotse sponsor van het evenement.
Nieuwe locaties na de zomervakantie
Na de zomervakantie groeit STAPFOODS verder. Op acht locaties rollen wij het VO-concept HAPPY uit. Daarnaast leveren wij ook automaten aan Lentiz MBO Barendrecht, Da Vinci ISK in Wassenaar en het nieuw opgerichte John Dewey College in Den Haag.
Mooie opdracht Spinoza Scholengroep
STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.
samenwerking Van Tilburg Zuivel
Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept
Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.
Ontwikkelingen nieuw concept
Op de achtergrond ontwikkelt STAPFOODS een nieuw concept voor MBO- en HBO-locaties. Het concept BLOOM staat voor jezelf ontplooien en ontwikkelen in de jongvolwassen wereld. Binnenkort kunnen wij u een sneak preview geven van de producten en de beelden die horen bij dit concept.
Bijeenkomst Akkoordpartijen JOGG
STAPFOOS is ondertekenaar van het Akkoord gezonde voeding op scholen, dat beheert wordt door het JOGG. Vorige week was er een bijeenkomst waar de resultaten van de afgelopen 2,5 jaar en de ambities voor de komende jaren zijn besproken. “Toon lef. Doe het met je hart en anders niet”