STAPFOODS Nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer
BLOOM Codarts

BLOOM Codarts

Het BLOOM-concept op Codarts in Rotterdam is tot bloei gekomen. Er is een nieuw logo ontwikkeld wat specifiek staat voor dit concept. BLOOM kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.

Lees meer
Food Boost Challenge

Food Boost Challenge

STAPFOODS heeft de leerlingen van het John Dewey College, door middel van een presentatie gegeven door Marco van Stappershoef, voorlichting mogen geven over gezonde en betaalbare voeding op het Voortgezet onderwijs. Ook zijn de leerlingen komen kijken bij ons op locatie Sdu. Marco van Stappershoef is jurylid voor de schoolopdracht van de leerlingen.

Lees meer
Kok in de klas

Kok in de klas

Kok in de klas wil kinderen van groep 6,7 en 8 enthousiasmeren om te gaan koken. Zij werken hiervoor samen met het Voedingscentrum. Het recept valt dan ook binnen de Schijf van Vijf, met producten die goed zijn voor je gezondheid. De concept ontwikkelaar van STAPFOODS mocht de kinderen in de klas meer vertellen over gezond, vers en smakelijk eten.

Lees meer
Paaspakketjes voor Spinoza

Paaspakketjes voor Spinoza

Wij hebben in opdracht van de Spinoza Scholengroep een prachtige opdracht uitgevoerd. Met Pasen werden meer dan 1000 medewerkers van Spinoza verrast met paastasjes met stolletjes en lekkers. Deze tasjes zijn met liefde samengesteld. Tijdens Pasen genoot al het personeel van een tasje samengesteld door STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe locatie Northgo College Noordwijk

Nieuwe locatie Northgo College Noordwijk

STAPFOODS breidt zich verder uit! We zijn trots dat wij de catering mogen verzorgen op het Northgo College in Noordwijk. Door middel van het HAPPY Concept wil STAPFOODS de leerlingen motiveren om bewuster te eten en leven. STAPFOODS heeft een aantrekkelijk en wisselend assortiment op de scholen, waardoor er voor elke leerlinge een goede keuze te maken is.

Lees meer
PANINI WINACTIE

PANINI WINACTIE

STAPFOODS heeft een toffe winactie gecreëerd die goed in de smaak viel onder de leerlingen. De leerlingen maakte namelijk kans op een schooljaar lang elke dag een gratis panini. Hiervoor moesten zij STAPFOODS volgen op Instagram en TikTok.

Lees meer
ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer
Nieuwe leverancier

Nieuwe leverancier

STAPFOODS werkt sinds kort samen met een nieuwe leverancier. Namelijk Oma’s Soep. Dit bedrijf maakt soepen met recepten gemaakts door ‘de oma’s. Een grote verscheidenheid aan smaken soepen die allen stuk voor stuk heerlijk smaken zitten in het assortiment. Bovendien wordt een deel van de winst besteed aan sociale activiteiten tegen eenzaamheid.

Lees meer
Professionaliseren

Professionaliseren

STAPFOODS werkt op de achtergrond hard om de organisatie steeds professioneler en toekomstbestendig te maken. Met de huidige groei van het bedrijf voldoen de bestaande systemen niet meer aan de wensen. Ondertussen in STAPFOODS actief op ruim 25 locaties en zijn er bijna 50 medewerkers in dienst.

Lees meer
Nieuwe locaties

Nieuwe locaties

In januari heeft STAPFOODS drie nieuwe locaties mogen verwelkomen. We zijn enorm blij dat het Lentiz Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen, Antoniuscollege en Antoniusmavo XL in Gouda het vertrouwen hebben om met STAPFOODS samen te werken. Deze locaties zijn gestart met het HAPPY-concept en hebben ook de HAPPY look gekregen.

Lees meer
Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer
Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.

Lees meer
Feestdagen staan voor de deur

Feestdagen staan voor de deur

Met Sinterklaas in aantocht en ook de Kerst aan de horizon is 2023 bijna ten einde. STAPFOODS biedt voor deze gezellige periode verschillende arrangementen aan om bijvoorbeeld het jaar met een gezellige borrel te eindigen

Lees meer
Heerlijke Smoothiebars

Heerlijke Smoothiebars

Op de dag van het onderwijspersoneel mocht STAPFOODS voor drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn en het Coenecoop College in Waddinxveen smoothiebars verzorgen.

Lees meer
Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer