Team

Sociaal, ondernemend en omgevingsbewust. Dat is waar ons team bij STAPFOODS voor staat. Het is een manier van leven die past bij onze kernwaarden. Drijvende kracht achter STAPFOODS is Marco van Stappershoef. Al twintig jaar typeren de genoemde eigenschappen zijn succesvolle handelswijze in de cateringbranche.

Duurzame ontwikkeling

Elke dag zet ons team zich met plezier en creativiteit in voor producten en diensten die de klant, het bedrijf én de omgeving verder brengen. We vertalen onze sociaal-maatschappelijke betrokkenheid graag naar concepten die gericht zijn op vitaliteit en duurzaamheid. Binnen het bedrijf geldt een coachende stijl van leidinggeven. 

Wij menen dat dit medewerkers stimuleert in hun ontwikkeling. We helpen ook graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen bouwen we aan duurzame relaties. Aan het einde van de dag is er voor ons niets mooier dan te delen in de geboekte vooruitgang.

STAPFOODS-medewerker

STAPFOODS investeert in zijn medewerkers. We vinden het belangrijk dat zij zich fysiek, mentaal en sociaal ‘fit’ voelen. De passie en het plezier in het werk stralen uit naar de omgeving en onze klanten. Onze kernwaarde is niet voor niets ‘gastvrij zijn’. We steken energie in een prettige werkomgeving.

Uit onderzoek van het world economic forum blijkt dat vitale medewerkers productiever en creatiever zijn, beter om kunnen gaan met stress en bovendien minder vaak ziek zijn.  Ofwel vitale medewerkers presteren beter en zorgen voor een plezierige sfeer in elke schoolkantine, elk bedrijfsrestaurant en op elk event.  

Wil je ook werken bij STAPFOODS?

Werken bij STAPFOODS betekent bezig zijn in een dynamische omgeving. Met medewerkers, met klanten, met bezoekers. Wie ook bij STAPFOODS binnenkomt: het zijn onze gasten. Daar gaan wij voor!