STAPFOODS Het gezonde kantoor

HET GEZONDE KANTOOR helpt u uw medewerkers gezond en vitaal te houden. Vijf experts creëren geluk op de werkvloer. STAPFOODS verzorgt binnen deze unieke samenwerking de inwendige mens. 

Het gezonde kantoor

Een bedrijf met gezonde en mentaal sterke werknemers is een bedrijf dat alles aankan. Het gezonde kantoor rust op vijf pijlers: vitale medewerkers, veiligheid op de werkvloer, een dynamische werkomgeving, een positieve mindset en bewust eten en drinken. Iedere pijler staat onder de hoede van een expert van Het gezonde kantoor. STAPFOODS is binnen deze samenwerking verantwoordelijk voor de vijfde pijler. We verzorgen voor uw medewerkers een keur aan gezonde en lekkere voeding met ons BRIGHT & BREEZY concept.

Bewust eten

Bewust eten is beter voor een mens dan zomaar wat naar binnen happen. STAPFOODS maakt gezond en smakelijk eten makkelijk voor uw medewerkers. We kiezen voor vers, duurzaam en lokaal en dat proef je. Voor medewerkers die veel onderweg zijn hebben we ons TO GO-concept voor een optimale balans tussen tijd, afspraken en zorgen voor jezelf. Wilt u uw medewerkers verrassen? Kies dan eens voor een van onze STAPFOODS boxen.

Meer weten?

Meer weten over Het gezonde kantoor en wat STAPFOODS hierin voor u kan betekenen?

Het gezonde kantoor

Nieuwsgierig naar hoe u uw kantoor gezond kun maken en houden?
Kijk eens op hetgezondekantoor.eu

STAPFOODS Aanvullende services

Smoothiebar: Boost uw medewerkers

Geef uw medewerkers een vitamineboost met een smoothie. De smoothiebar van STAPFOODS is een frisse aanvulling op elk evenement. Neem bijvoorbeeld de ‘Welkom’, ‘Goede Start’ of ‘Het Zonnetje op Kantoor’. Stuk voor stuk verse smoothies bomvol nutriënten.

Lees meer