STAPFOODS Smoothiebar

BOOST UW MEDEWERKERS 

Geef uw medewerkers een vitamineboost met een smoothie. De smoothiebar van STAPFOODS is een frisse aanvulling op elk evenement. Neem bijvoorbeeld de ‘Welkom’, ‘Goede Start’ of ‘Het Zonnetje op Kantoor’. Stuk voor stuk verse smoothies bomvol nutriënten.

Gezonde uitstraling

De aangeklede bar geeft een gezonde frisse uitstraling aan de ruimte. Kleurrijke groenten en fruit worden ter plekke verwerkt tot een heerlijke verse smoothie.

Uw medewerkers hebben de keuze uit drie smoothies:

De Welkom-smoothie
Bevat meloen, kiwi, banaan, yoghurt en appel. Het fruit zorgt voor een gezonde mix van vitaminen en mineralen, aangevuld met eiwit, calcium en vitamine B12 uit de yoghurt.

De Goede Start-smoothie
Bevat banaan, ananas, wortel, spinazie en sinaasappel. Deze groene smoothie is een goed begin van de dag. De vele nutriënten zorgen voor een energieboost die de hele dag aanhoudt.

Het Zonnetje op kantoor-smoothie
Bevat aardbei, banaan en sinaasappel, veel vitamine C en draagt bij aan een goede weerstand.

Gastvrije medewerker

De bar wordt geplaatst en bemand door een gastvrije enthousiaste medewerker, die met passie de heerlijkste smoothies bereidt en serveert.

Gezonde prijs

En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Die is ook gezond. Smoothies per stuk € 4,95 en een STAPFOODS-medewerker per uur € 29,95. Aankleding en bar € 100,-.

 

Ook zo’n smoothiebar in uw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Ook zo’n smoothiebar in uw bedrijf?

Het gezonde kantoor

Nieuwsgierig naar hoe u uw kantoor gezond kun maken en houden?
Kijk eens op hetgezondekantoor.eu