missie en visie

missie

Bij STAPFOODS creëren we maatschappelijke impact met goed eten en drinken. En met goed bedoelen we ‘food’ waar mensen vitaal van blijven. Wij leveren een hoge kwaliteit eten en drinken, met een omgevingsbewuste kijk op voeding. In al onze maatwerkconcepten staan mens en milieu centraal. 

Onze medewerkers zijn daarbij de experts. Zij weten wat de gast wil en hoe ze werknemers en leerlingen kunnen verleiden om gezond én lekker te eten. We laten ons inspireren door de wensen van de gast, de trends in de foodwereld, foodspecialisten en lokale ondernemers.

Visie

STAPFOODS maakt zijn gasten bewust van de keuzes op het gebied van vitaliteit en circulariteit. Zij kunnen hierdoor met een goed gevoel eten en drinken. Wij inspireren onze gasten met vernieuwende concepten. Met verantwoorde voeding en gastvrijheid in een inspirerende omgeving dragen wij bij aan een positieve, gezonde (bedrijfs)cultuur. In al onze restaurants of bij u thuis.

STAPFOODS heeft een vitale bedrijfsvoering. We kopen duurzaam in, gebruiken lokale producten en opereren zoveel mogelijk CO2-neutraal.

STAPFOODS gaat voor een minimale footprint. Wij ondernemen circulair door voedselverspilling te voorkomen, niet onnodig te verpakken en afbreekbare alternatieven te gebruiken. Verder vinden wij sociaal ondernemen belangrijk. Wij laten dit zien door onze medewerkers duurzaam in te zetten, plek te bieden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en lokale maatschappelijke initiatieven te steunen.