STAPFOODS Bedrijfscatering

BRIGHT & BREEZY is het lichte en luchtige concept voor uw bedrijfsrestaurant. Onze gastvrije medewerkers ontvangen uw personeel in een omgeving die past bij het DNA van uw organisatie.

Catering van uw bedrijfsrestaurant

Met STAPFOODS kiest u voor een flexibele aanpak. STAPFOODS kan het concept naar uw wens uitbouwen. Denk aan een pakjes- en boodschappenservice of een online bestelservice. De basis van al ons eten en drinken zijn verse ingrediënten, zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Deze producten verwerken we met aandacht tot vers belegde broodjes, goedgevulde soepen, frisse salades, kleurrijke fruitsalades en vers bereide warme maaltijden. Altijd zoeken we naar de optimale balans tussen ontmoeten, werken en relaxen.

Lunchtafel

We verzorgen ook graag uw lunchtafel. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, STAPFOODS maakt het leven lekker en gemakkelijk. Wij voorzien uw medewerkers of gasten graag van vers belegde lunchbroodjes, melk en karnemelk of heerlijke yoghurts, koffie en thee.

Lunch bestellen voor uw kantoor of organisatie in de regio Den Haag? Ga naar onze webshop voor een heerlijke STAPFOODS lunchbox. We kunnen – bijvoorbeeld als u dagen achter elkaar bestelt – de inhoud variëren (laat dat even via het opmerkingenveld bij uw bestelling weten). Lekker makkelijk!

Koffievoorziening op locaties

Gastvrij naar uw medewerkers zijn? Een lekkere kop koffie is vaak het begin van iets moois. En ook bij uw klanten wilt u goed voor de dag komen. Wij kunnen u vertellen dat een lekkere kop koffie bijblijft. STAPFOODS heeft een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt koffieconcept bedacht. Al voor € 1,- per dag heeft u een koffiemachine die de beleving van bonen en het gemak van instantkoffie combineert. Vanaf nu loopt u voorop in de ultieme koffiebeleving. 

Meer weten?

Meer weten over de bedrijfscatering van STAPFOODS, onze lunchtafel of gaat u ook voor lekkere koffie op het werk?

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.