STAPFOODS Bedrijfscatering

BRIGHT & BREEZY is het lichte en luchtige concept voor uw bedrijfsrestaurant. Onze gastvrije medewerkers ontvangen uw personeel in een omgeving die past bij het DNA van uw organisatie.

Catering van uw bedrijfsrestaurant

Met STAPFOODS kiest u voor een flexibele aanpak. STAPFOODS kan het concept naar uw wens uitbouwen. Denk aan een pakjes- en boodschappenservice of een online bestelservice. De basis van al ons eten en drinken zijn verse ingrediënten, zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Deze producten verwerken we met aandacht tot vers belegde broodjes, goedgevulde soepen, frisse salades, kleurrijke fruitsalades en vers bereide warme maaltijden. Altijd zoeken we naar de optimale balans tussen ontmoeten, werken en relaxen.

Lunchtafel

We verzorgen ook graag uw lunchtafel. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, STAPFOODS maakt het leven lekker en gemakkelijk. Wij voorzien uw medewerkers of gasten graag van vers belegde lunchbroodjes, melk en karnemelk of heerlijke yoghurts, koffie en thee.

Lunch bestellen voor uw kantoor of organisatie in de regio Den Haag? Ga naar onze webshop voor een heerlijke STAPFOODS lunchbox. We kunnen – bijvoorbeeld als u dagen achter elkaar bestelt – de inhoud variëren (laat dat even via het opmerkingenveld bij uw bestelling weten). Lekker makkelijk!

Koffievoorziening op locaties

Gastvrij naar uw medewerkers zijn? Een lekkere kop koffie is vaak het begin van iets moois. En ook bij uw klanten wilt u goed voor de dag komen. Wij kunnen u vertellen dat een lekkere kop koffie bijblijft. STAPFOODS heeft een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt koffieconcept bedacht. Al voor € 1,- per dag heeft u een koffiemachine die de beleving van bonen en het gemak van instantkoffie combineert. Vanaf nu loopt u voorop in de ultieme koffiebeleving. 

Meer weten?

Meer weten over de bedrijfscatering van STAPFOODS, onze lunchtafel of gaat u ook voor lekkere koffie op het werk?

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.

Kies de catering die bij u past!

Met STAPFOODS BRIGHT & BREEZY blazen we uw medewerkers omver met de heerlijkste broodjes, gezonde drinks en warme gerechten. Kies uit onderstaande STAPFOODS modules de catering die het beste bij u en uw organisatie past. Het is nu meer dan ooit belangrijk om uw personeel vitaal en energiek te houden.

STAPFOODS Bright & Breezy - 1

STAPFOODS Bright & Breezy - 1

Windkracht 1 betekent rustig weer, met zwakke wind. Heerlijk! En zo is het ook met BRIGHT & BREEZY-1: ons slimme en voordelige to go-concept. Met BRIGHT & BREEZY – to go kiest u voor een flexibel en snel inzetbaar concept van STAPFOODS. U profiteert van een rijkelijk gevulde koeling en verse maaltijden voor uw medewerkers. Heerlijk belegde broodjes, verse salades, simpele warme maaltijden en koele drinks. Veel ruimte heeft u niet nodig. Als er stopcontacten zijn kunnen wij uit de voeten. Bijkomend voordeel is dat BRIGHT & BREEZY – to go 24/7 toegankelijk is. STAPFOODS verzorgt de verse en gezonde producten. Met ons slimme kassasysteem rekenen medewerkers zelf af. Natuurlijk zijn de prijzen ook gezond.

Informatie over BRIGHT & BREEZY – to go? Neem contact op!

STAPFOODS Bright & Breezy - 3

STAPFOODS Bright & Breezy - 3

Bij windkracht 3 komen de bomen in beweging, de wind is matig. Een wind die tussen zwakke en krachtige wind in zit. Ook bij STAPFOODS bieden we een module die het midden houdt tussen het to go-concept en verzorgde catering. BRIGHT & BREEZY-3 biedt alles van BRIGHT & BREEZY-1, aangevuld met een buffet dat verzorgd wordt door een van onze gastvrije medewerkers. De voorbereidingen voor de verse broodjes en maaltijden vinden plaats in onze ambachtelijke productiekeuken. De finishing touch verzorgen we op uw locatie. Onze medewerker kan aanvullend de banqueting verzorgen. Vitale medewerkers door gezond, duurzaam eten en drinken gaan hier hand in hand met onze gastvrije service.

Meer weten over deze flexibele bedrijfscatering? Neem contact met ons op!

STAPFOODS Bright & Breezy - 5

STAPFOODS Bright & Breezy - 5

Windkracht 5 is krachtig, net zoals onze dienstverlening bij BRIGHT & BREEZY-5. Gaat u voor de ‘full pull’ en vindt u goede service aan uw medewerkers belangrijk? Kies dan voor STAPFOODS catering op niveau 5, met daarbij een uitgebreid servicepakket. Ons team van gastvrije medewerkers staat voor u klaar op uw locatie. Wij bereiden de lokale producten vers en hebben aandacht voor sfeer, duurzaamheid en gezondheid. Wilt u de geur van versbereide producten, topservice op uw locatie en aandacht voor vitaal leven in uw bedrijf? Kies dan voor deze optie. Geniet van overheerlijke soepen, een yoghurt- en saladebar, een koffie- en theebar, ambachtelijk gebakken brood en verse warme maaltijden!

Overtuigd van het belang van vitale medewerkers? Neem contact met ons op!

STAPFOODS Aanvullende services

STAPFOODS Aanvullende services

Wij brengen vitaliteit graag in uw bedrijfsrestaurant, samen met de gezelligheid van horeca. Door duurzame, verse ingrediënten en veel aandacht voor sfeer en ontmoeting, biedt STAPFOODS echt iets extra’s met zijn cateringservice. We brengen variatie, vernieuwing en beleving. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn. Tegelijk doen wij beloftes over onze bijdrage aan een groenere en meer inclusieve maatschappij. Met onze aanvullende services op de toch al gevarieerde BRIGHT & BREEZY-modules zit het met uw aandacht voor ‘people’ en ‘profit’ dus wel goed.

Bekijk de STAPFOODS aanvullende services →