STAPFOODS Aanvullende Services

Wij leveren graag een bijdrage aan een vitale samenleving. Catering waarbij we uw medewerkers op een leuke manier uitdagen tot een gezondere levensstijl. Dat ziet u niet alleen terug in onze gezonde en duurzame boodschap, maar ook in onze producten. Het leeuwendeel heeft een duurzaamheidskenmerk, we werken met circulaire verpakkingsmaterialen, lokaal ingekochte producten en leveren een bijdrage aan Rechtstreex. Een platform dat werkt aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Samen met ons professionele horecateam gaan wij het verschil in dienstverlening maken. Wij bouwen elke dag verder aan het foodconcept BRIGHT & BREEZY, waarbij we u onderstaande aanvullende services kunnen bieden.

Meer weten?

Meer weten over een van onze aanvullende services?

STAPFOODS Banqueting

Banqueting

Onze gastvrije medewerkers verzorgen met plezier de koffie, vergaderlunch of borrel bij uw organisatie. Wel zo gemakkelijk als dit gebeurt vanuit uw eigen bedrijfsrestaurant. STAPFOODS is ervaren en biedt uitstekende banqueting services. We hebben gastvrijheid en ondernemerschap hoog in het vaandel. Wij denken graag in mogelijkheden. Via een handig bestelsysteem kiest u uit ons heerlijke assortiment. We bieden ook glutenvrije, vegan en suikervrije producten aan.

STAPFOODS Barista koffie

Barista koffievoorziening

Graag bieden wij samen met onze regionale partner, die de koffiebonen vers brandt, koffiemachines aan voor in uw bedrijfsrestaurant. Bij de keuze van de bonen en de machines houden we rekening met mens en milieu. Wij bieden al een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt koffieconcept vanaf € 1,- per dag, tot volautomatische koffiemachines met wel zestien variaties in hot drinks. Stillen van de lekkere koffietrek is onderdeel van een fijne werkplek!

 

STAPFOODS Boxes

Boxes

Medewerkers een verrassing sturen? Een ontbijtsessie op afstand of jubilarissen? Kies voor STAPFOODS boxes. Dit zijn kwaliteitsproducten in een leuk jasje, of beter gezegd, in een leuke box. Om te delen, om te krijgen en sowieso blij van te worden. De producten zijn namelijk niet alleen vers en zien er goed uit, maar zijn ook voor tenminste 60% duurzaam en 90% recyclebaar verpakt. U bestelt, wij leveren! En dat doen we snel.

 

STAPFOODS Concept en inrichting

Concept en inrichting

Onze cateringproducten zijn heerlijk en gezond, maar het oog wil ook wat. Vandaar dat wij samenwerken met enkele geselecteerde partners voor inrichting van uw bedrijfsrestaurant en een gezonde uitstraling door trendy signing. Zo passen assortiment én inrichting bij het DNA van uw organisatie. Wij ontvangen uw medewerkers graag in een sfeervolle omgeving, waar duurzaam genieten en nuttige ontmoeting elkaar prachtig treffen.

STAPFOODS Fruit op het werk

Fruit op het werk

Bied uw collega’s een gezond alternatief voor een snackje tussendoor. Met fruit op het werk draagt u positief bij aan vitaliteit op de werkvloer. STAPFOODS regelt de voorziening van vers fruit voor uw organisatie. Aansluitend bij onze kernwaarden kijken wij naar fruit van het seizoen en kopen we zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Heerlijk, zo’n sappige dorstlesser tussendoor.

STAPFOODS Gezondheidsmonitor

Gezondheidsmonitor

Vitaliteit is een kernwaarde van STAPFOODS. We willen dus een optimale bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Op een leuke manier verleiden we onze gasten om een gezonde, duurzame keuze te maken. We vinden namelijk wel dat u zelf bepaalt wat u eet en drinkt. Met de gezondsheidsmonitor meet STAPFOODS afgesproken doelstellingen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Meten is weten!

 

STAPFOODS Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen

STAPFOODS creëert een inspirerende omgeving met verantwoorde voeding en een gastvrije ontvangst. Food met impact! We hebben onze drie BRIGHT & BREEZY-concepten, maar leveren ook maatwerk, afhankelijk van uw wensen. Heeft u meer vestigingen of een multi-tenant pand met meerdere huurders. Specifieke behoeften of aanvullende vragen? STAPFOODS is bedreven in catering voor een diversiteit aan mensen, met uiteenlopende wensen.

STAPFOODS Module Vega

Module vega

Vegetariër of gewoon een dagje geen vlees eten? STAPFOODS heeft de lekkerste vegetarische gerechten. Neem een module ‘vega’ op bij uw BRIGHT & BREEZY-concept en STAPFOODS zorgt voor extra vegetarische producten in het assortiment. Wat dacht u van onze pasta- en saladbar, groentewraps of versgebakken pistolets geitenkaas en huisgemaakte eiersalade? Wij gebruiken lokale, eerlijke en verse producten, met maximale aandacht voor mens en natuur.

 

STAPFOODS Vitaal op het werk

Vitaal op het werk

STAPFOODS gaat voor vitale medewerkers. Gezond eten en vers drinken dragen daaraan bij. Kies voor STAPFOODS vitaal op het werk en geniet van onze powerronde. Sla de koffieronde een keer over en proef de unieke versproducten. Onze gastvrije medewerker komt langs met diverse gezonde shots. Wat dacht u van een mango-aardbeismoothie, een kiwi-shot of liever een stuk vers fruit? Is meteen de middagdip over. De invulling en frequentie bepalen we in overleg.

STAPFOODS Water op het werk

Water op het werk

Water drinken is belangrijk voor ons lichaam, het bestaat er voor zo’n zestig procent uit. Onze hersenen zijn er gek op! Zorg dat uw medewerkers de hele dag vitaal zijn en help hun brein een handje. Kies voor een verfrissende watervoorziening, met gefilterd zuiver drinkwater, zowel plat als bruisend te leveren door STAPFOODS. We werken samen met partners die zich inzetten voor schoon drinkwater voor iedereen.

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.