STAPFOODS Evenementen

SUNNY is het partyconcept van STAPFOODS. Ook hier staan gastvrijheid en de wil om bij te dragen aan het succes van een ander voorop. In onze ogen is een evenement een totale beleving.

Catering of organisatie van uw evenement

Uw gasten moeten zich welkom voelen, de zon moet schijnen. Wij kunnen de catering voor u verzorgen, maar ook het complete evenement. Dat doen we met een aantal geselecteerde partners. Bij een succesvol evenement hoort bij STAPFOODS ook letten op de leefomgeving. Wij doen niet aan voedselverspilling, we kopen lokaal in en vinden social responsibility belangrijk. ‘Live the party, love the party, be the party’!

Banqueting voor onderwijs en bedrijfsleven

STAPFOODS levert ook banqueting voor onderwijsinstellingen, kantoren en andere organisaties. Ook bij het banquetingconcept van STAPFOODS staan gastvrijheid en de wil om bij te dragen aan het succes van een ander voorop. In onze ogen is een evenement een totale beleving. Met goed eten en drinken zijn vergaderingen een stuk beter te verteren. Een jubileum of uitreiking maken wij extra feestelijk. Wij nemen daarbij onze verantwoordelijkheid  en verleiden de gasten – met heerlijke en verantwoorde lunches of hapjes – tot een vitale levensstijl.

Meer weten?

Meer weten over de catering of organisatie van uw evenement door STAPFOODS?

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.