Smile met de heerlijke boxes van STAPFOODS!

STAPFOODS biedt kwaliteitsproducten in een leuk jasje, of beter gezegd, in een leuke box. Ontbijten, lunchen en borrelen wordt een feest. Ons concept SMILING staat dan ook voor de onderstaande leuke STAPFOODS boxes. Om te delen, om te krijgen en sowieso blij van te worden. De producten zijn namelijk niet alleen vers, lokaal ingekocht en zien er goed uit, maar zijn ook voor tenminste 60% duurzaam en 90% recyclebaar verpakt. U bestelt, wij leveren! En dat doen we snel. Kijk welke box u een lach bezorgt of maak een ontvanger blij. Smiling!

Woont of werkt u buiten Zuid-Holland, heeft u een grotere bestelling (speciale prijs bij bestellingen vanaf 50 stuks), wilt u boxes op maat of heeft u dieetwensen of een allergie?

Neem gerust contact op met STAPFOODS! Ondernemend, vitaal en gastvrij zijn onze kernwaarden, dus we denken graag met u mee!

Nieuw

STAPFOODS Brievenbusboxes

Laat uw medewerkers weten dat u aan ze denkt. Ook leuk voor familie en vrienden. STAPFOODS heeft verschillende leuke, lieve en vooral lekkere Brievenbusboxen. Een pakketje dat je dag maakt!

Bekijk alle brievenbusboxes →

Nieuw

STAPFOODS Ontbijt- en lunchboxes

Een goed ontbijt is een geweldige start van de dag. Zeker met de ontbijtbox van STAPFOODS. Verras uw team op een studiedag of bedrijfsuitje met een heerlijke en gezonde ontbijt- of lunchbox.

Bekijk alle ontbijt- en lunchboxes  →

Nieuw

STAPFOODS BBQ- en Borrelboxes

Stuur uw vrienden, familie of collega’s een van onze Borrelboxes om samen (online) te kunnen proosten. Met het lekkere weer voor de deur een buitenactiviteit plannen? Bestel een BBQ box vanaf 10 personen!

Bekijk alle BBQ- en borrelboxes →

STAPFOODS Fresh boxes

Viert u het liefst een zoet feestje of wilt u medewerkers een gezonde boost geven? Het is sowieso genieten met de STAPFOODS fresh boxes. Van fruitpakket tot complete picknick. We hebben het voor u!

Bekijk alle fresh boxes →

STAPFOODS Gifts

Ga voor een originele gift waarbij STAPFOODS lokale leveranciers betrekt. Grotere bestellingen zijn ook op maat en met eigen logo leverbaar.

Bekijk alle gifts →

STAPFOODS Work boxes

Wilt u iets origineels voor uw thuiswerkende collega of medewerkers, of een aardigheidje voor nieuwe collega’s? Kijk voor de STAPFOODS Work box, ook op maat met uw logo.

Bekijk alle work boxes →

STAPFOODS Koffie en thee

Een heerlijk verwenmoment met de STAPFOODS koffie en theeboxes. Of houdt u meer van warme chocolade? Kijk snel verder!

Bekijk alle koffie en theeboxes →

STAPFOODS Schoolboxes

Een diploma gehaald, weer terug op school of een fijne vakantiebox? STAPFOODS levert leuke boxes voor uw leerlingen, studenten of schoolteam, ook in uw huisstijl.

Bekijk alle schoolboxes →

STAPFOODS Disposables

Wij zorgen ervoor dat alles wat goed smaakt ook goed voelt. STAPFOODS heeft voor uw eten en drinken eerlijke disposable producten.

Bekijk alle disposables →