HAPPY Catering voor het voortgezet onderwijs

Vitale en blije leerlingen en medewerkers door goed eten en drinken. Dat is wat STAPFOODS wil bereiken met haar concept HAPPY. Plezier en gezond eten en drinken zijn belangrijk in de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Bovendien zijn voldoende energie en water een must om je te concentreren en goed te kunnen leren. HAPPY is hét cateringconcept dat daar inhoud aan geeft voor het voortgezet onderwijs.

Je vitaal voelen

Leven doen we het liefst terwijl we ons vitaal voelen. STAPFOODS zorgt ervoor dat in uw schoolkantine voortaan mens en milieu centraal staan. Op een trendy manier, dat wel!
Wij laten ons inspireren door de wensen van de gast en de trends in de foodwereld. Afwisselend eten, beweging en het hebben van een doel staan aan de basis van een lang en gelukkig leven. STAPFOODS is zich hiervan bewust en draagt die boodschap graag uit naar uw leerlingen en medewerkers. Wij creëren een inspirerende omgeving met verantwoorde voeding en een gastvrije ontvangst. Zo draagt ons eten en drinken bij aan een positieve, gezonde school. Food met impact!

Meer weten?

Word je ook blij van onze aanvullende services?

 

Aanvullende services HAPPY

STAPFOODS Automaten - Happy

Automaten

De vitale uitgangspunten van ‘HAPPY’ gelden ook voor de producten in de vendingautomaten. Bij het bepalen van het assortiment zijn gezonde voedingsambities, niveau goud, de basis. Daarnaast voorzien wij de vendingmachines standaard met ons cashless betaalsysteem. Onze automaten hebben het energielabel A++. Wij communiceren op onze automaten met pictogrammen die aangeven of een product gezond, lokaal of duurzaam is.

STAPFOODS Banqueting - Happy

Banqueting

Een diploma-uitreiking, een vergaderlunch of een open dag? STAPFOODS verzorgt voor uw school graag de banqueting. Onze gastvrije medewerkers kunnen dit regelen vanuit uw eigen gezonde schoolkantine. STAPFOODS is ervaren en heeft gastvrijheid en ondernemerschap hoog in het vaandel. Wij maken graag een banquetingboek op maat. Dit boek zal jaarlijks wisselen. We bieden ook glutenvrije, vegan en suikervrije producten aan.

STAPFOODS Boxes - Happy

Boxes

Leerkrachten die iets extra’s verdienen, eindexamenkandidaten, een vitaliteitsbox of een unieke box met Pasen of Kerst: STAPFOODS heeft voor al deze momenten een geschikte box met ons concept SMILING. Bekijk onze luxe ontbijt- en lunchboxes, onze bbq-boxes of verjaarsboxes. We kunnen ook boxen op maat verzorgen, evenals de verzending hiervan. Eén ding weten we zeker: ze bezorgen een lach op het gezicht van de ontvanger.

STAPFOODS Concept en inrichting - Happy

Concept en inrichting

Een gezonde en duurzame uitstraling van de schoolkantine draagt bij aan het totaalconcept om leerlingen een gezonde keuze te laten maken. Vandaar dat wij samenwerken met enkele geselecteerde partners voor de inrichting van uw bedrijfsrestaurant en een gezonde uitstraling door trendy signing. Zo passen assortiment én inrichting bij het DNA van uw organisatie. Wij ontvangen uw medewerkers graag in een sfeervolle omgeving, waar duurzaam genieten en nuttige ontmoeting elkaar prachtig treffen.

STAPFOODS Digitalisering - Happy

Digitalisering

Digitalisering wordt in het onderwijs steeds belangrijker. STAPFOODS gaat hierin graag mee met de cateringvoorzieningen. Denk aan een handige bestell app (Twelve), een digitaal kassasyteem, een bestelplatform voor de banqueting en digitale schermen met prijzen en acties. Samen met geselecteerde partners voorzien we in handige digitale systemen om gezond eten en drinken op school nog gemakkelijker te maken. Leerlingen maken dan eerder de gezonde keuze. 

STAPFOODS Fruit in de medewerkerskamer - Happy

Fruit in de medewerkerskamer

Bied uw team een gezond alternatief voor een snackje tussendoor. Met fruit op het werk draagt u positief bij aan vitaliteit op school. STAPFOODS regelt de voorziening van vers fruit voor uw organisatie. Aansluitend bij onze kernwaarden kijken wij naar fruit van het seizoen en kopen we zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Heerlijk, zo’n sappige dorstlesser tussendoor. Een leuke extra voor de medewerkerskamer.

STAPFOODS Gastlessen over vitale voeding

Gastlessen over vitale voeding

STAPFOODS biedt vanuit de gedachte ‘jong geleerd, is oud gedaan’ gastlessen over vitale voeding. Wij vertellen graag meer over gezond eten en drinken, bereiding die goed is voor mens en dier, en waarom de gezonde keuze vaak de betere is. Via ons lokale netwerk hebben wij toegang tot vele leveranciers en producenten uit de foodbranche. Een bedrijfsbezoek met een groep leerlingen behoort tot de leuke mogelijkheden.

STAPFOODS Gezondheidsmonitor - Happy

Gezondheidsmonitor

Op scholen krijgen gezondheid en vitaliteit steeds meer de aandacht die ze verdienen. Vitaliteit is een kernwaarde van STAPFOODS. We willen dus een optimale bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit van uw scholieren en medewerkers. Op een leuke manier verleiden we hen om een gezonde, duurzame keuze te maken. Met de gezondsheidsmonitor meet STAPFOODS afgesproken doelstellingen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

STAPFOODS Koffievoorziening medewerkerskamer - Happy

Koffievoorziening medewerkerskamer

U gunt uw team toch ook de beste koffie? Wij bieden samen met onze regionale partner, die de koffiebonen vers brandt, koffiemachines aan voor in uw medewerkerskamer. Ook disposables, thee, suikersticks, melk en ander toebehoren verzorgen wij graag. Bij de keuze van al onze producten houden we rekening met mens en milieu. STAPFOODS biedt al een koffieconcept van € 1,- per dag tot volautomatische koffiemachines met wel zestien variaties in hot drinks.

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.