BLOOM Catering voor studenten

Logo BLOOM - Catering voor studenten

Studenten en docenten die vitaal zijn, dat helpt bij de leerresultaten. Daaraan draagt STAPFOODS graag bij door goed eten en drinken. Dit doen wij met een vitaal en duurzaam concept, genaamd BLOOM. Een concept dat een vitale en duurzame leefstijl stimuleert, dat energie geeft. Voldoende energie vanuit voeding en genoeg water drinken zijn een must om je te concentreren en goed te kunnen studeren. BLOOM is hét cateringconcept dat staat voor jezelf ontplooien en ontwikkelen.

Je vitaal voelen

Met het BLOOM-concept zorgen we dat studenten en docenten kunnen ontspannen. Zij genieten van een uitnodigend assortiment dat met passie wordt bereid. Uw restaurant op de campus straalt gezondheid en dynamiek uit, passend bij wat de huidige student verlangt van zijn restaurant op school. Door onze contacten met lokale, ambachtelijke leveranciers krijgt u het beste van het beste. Goede voeding draagt bij aan een gezond lichaam en beïnvloedt je vitaliteit. STAPFOODS zorgt ervoor dat in uw schoolrestaurant voortaan mens en milieu centraal staan. Op een trendy manier, dat wel! Afwisselend eten, beweging en het hebben van een doel staan aan de basis van een lang en gelukkig leven. STAPFOODS is zich hiervan bewust en draagt die boodschap graag uit naar uw studenten en medewerkers. Wij creëren een inspirerende omgeving met verantwoorde voeding en een gastvrije ontvangst. Lekker studeren, betekent ook lekker, duurzaam en gezond eten en drinken. Wij dragen graag bij aan een positieve, gezonde studietijd. Wij stimuleren een bewuste keuze. Food met impact!

Meer weten?

Vrolijk geworden van onze aanvullende services?

 

Aanvullende services BLOOM

STAPFOODS Automaten - Happy

Automaten

Even iets te snacken tussendoor voor uw studenten of docenten? Dan kan het maar beter een gezonde snack of suikerarm drankje zijn, denken wij. Vandaar dat de vitale uitgangspunten van ‘BLOOM’ ook gelden voor de producten in de vendingautomaten. STAPFOODS voorziet de vendingmachines standaard van een cashless betaalsysteem. Onze automaten hebben het energielabel A++. Onze automaten hebben pictogrammen die aangeven of een product gezond, lokaal of duurzaam is.

STAPFOODS Banqueting - Happy

Banqueting

Wij kunnen het eten en drinken verzorgen voor uw evenement, maar ook voor vergaderingen of examenfeesten. STAPFOODS doet dit duurzaam! Wij doen niet aan voedselverspilling, we kopen lokaal in en vinden social responsibility belangrijk. Wij maken graag een banquetingboek op maat voor u, dat jaarlijks kan wisselen. Wij bieden ook een dinerservice, met een wekelijks wisselend menu. We bieden ook glutenvrije, vegan en suikervrije producten aan.

STAPFOODS Boxes - Happy

Boxes

Een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Dat bereikt u met de boxes die STAPFOODS onder het label SMILING aanbiedt. Docenten die u wilt belonen, eindexamenkandidaten, een leuke ontbijt- of lunchbox bij een meeting. STAPFOODS heeft voor al deze momenten een geschikte box. Bekijk onze variëteit een boxes in onze webshop. We kunnen ook boxen op maat verzorgen, evenals de verzending hiervan.

STAPFOODS Concept en inrichting - Happy

Concept en inrichting

Studenten ontmoeten elkaar graag, om te loungen, te overleggen of gewoon een hapje te eten. Dat doen ze graag in een omgeving die sfeervol is. We zorgen daarbij voor een gezonde en duurzame uitstraling van het schoolrestaurant. Die draagt bij aan het totaalconcept van STAPFOODS om studenten en docenten een gezonde keuze te laten maken. Wij werken samen met vaste partners voor trendy signing en inrichting van uw schoolkantine.

STAPFOODS Digitalisering - Happy

Digitalisering

Een student zonder telefoon, volgens ons bestaat die niet meer. Niet verwonderlijk dat steeds meer communicatie in het beroeps- en hoger onderwijs online gaat. STAPFOODS speelt daarop in met de Twelve bestel app, gekoppeld aan een slim digitaal kassasysteem. We hebben een bestelplatform voor banqueting en desgewenst digitale schermen met prijzen en acties of de prijslijst. Wij zijn op digitaal gebied ‘foodproof’!

STAPFOODS Fruit in de medewerkerskamer - Happy

Fruit in de medewerkerskamer

Appels zijn rijk aan antioxidanten en vezels. Dit maakt dat ze een gunstig effect hebben op onze gezondheid. Het is maar een voorbeeld dat aangeeft dat fruit op het werk de vitaliteit van uw team een boost geeft. Bied uw docenten een gezond alternatief voor een snackje tussendoor. STAPFOODS regelt de voorziening van vers fruit en let daarbij op het seizoen. We kopen zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Heerlijk, zo’n duurzame dorstlesser.

STAPFOODS Gastlessen over vitale voeding

Gastlessen over vitale voeding

De jongere generatie eet graag vers en gezond. Studenten willen graag weten wat ze precies eten, waardoor ze zelf bepalen welke ingrediënten op hun bord komen. Daarop sluit STAPFOODS uitstekend aan. We bieden gastlessen over gezond eten en drinken en een bereiding die goed is voor mens en dier. Ook organiseren we bedrijfsbezoeken bij lokale leveranciers en producenten uit de foodbranche en bieden stages door ‘learning on the job’.

STAPFOODS Gezondheidsmonitor - Happy

Gezondheidsmonitor

STAPFOODS wil haar beloftes waarmaken. Vandaar dat wij werken met een gezondheidsmonitor om de afgesproken doelstellingen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid bij te houden. Als cateraar dragen wij graag bij aan gezondheid en vitaliteit in het beroeps- en hoger onderwijs. Vitaliteit is niet voor niets een kernwaarde van STAPFOODS. Op een leuke manier verleiden we studenten en docenten tot een gezonde, duurzame keuze.

STAPFOODS Koffievoorziening medewerkerskamer - Happy

Koffievoorziening medewerkerskamer

Een lekker bakje koffie is een geweldige start van de dag. Gun uw team ook een eerlijke en heerlijke koffiebeleving. STAPFOODS heeft al koffieconcepten vanaf € 1,- per dag, tot aan koffiemachines met wel zestien variaties aan hete dranken. In elk geval gebruiken wij bonen van een lokale koffieleverancier, die de bonen zelf brandt. Uiteraard betalen wij een eerlijke prijs en gebruiken we duurzame disposables en ander koffie en thee-toebehoren.

STAPFOODS Koffievoorziening medewerkerskamer - Happy

To go-concept hbo

STAPFOODS biedt ook een ‘to go’-concept voor hbo-scholen, omdat een flexibele indeling van studeren thuis en leren op school aan de orde van de dag is. Ook voor uw docenten een ideale mogelijkheid om 24/7 een beker latte, een lekkere salade, een belegd broodje of een simpele, maar voedzame maaltijd te nuttigen. Betaling gaat via een cashless kassysteem van STAPFOODS. BLOOM-to go staat voor gemak dient de mens!

Stapfood Boxes

Iemand met een ontbijt, een lunch of andere fresh box verrassen?
Kijk eens bij onze STAPFOODS Boxes.