Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

24 april 2023

STAPFOODS heeft in opdracht van de Spinoza Scholengroep een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er met Pasen een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden. Al het personeel heeft tijdens Pasen kunnen genieten van een heerlijk stukje chocola.

 

Heeft u ook interesse in een de bijzondere chocoladeletter met Sinterklaas of een doosje bonbons tijdens Kerst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een tip van onze kant, begin op tijd met nadenken over uw wensen. Voor alle partijen is het fijn om ruim op tijd te kunnen beginnen met de voorbereidingen en voorkomt teleurstelling, dat bepaalde zaken niet meer leverbaar zijn.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer