Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

24 april 2023

STAPFOODS heeft in opdracht van de Spinoza Scholengroep een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er met Pasen een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden. Al het personeel heeft tijdens Pasen kunnen genieten van een heerlijk stukje chocola.

 

Heeft u ook interesse in een de bijzondere chocoladeletter met Sinterklaas of een doosje bonbons tijdens Kerst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een tip van onze kant, begin op tijd met nadenken over uw wensen. Voor alle partijen is het fijn om ruim op tijd te kunnen beginnen met de voorbereidingen en voorkomt teleurstelling, dat bepaalde zaken niet meer leverbaar zijn.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer