Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

24 april 2023

STAPFOODS heeft in opdracht van de Spinoza Scholengroep een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er met Pasen een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden. Al het personeel heeft tijdens Pasen kunnen genieten van een heerlijk stukje chocola.

 

Heeft u ook interesse in een de bijzondere chocoladeletter met Sinterklaas of een doosje bonbons tijdens Kerst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een tip van onze kant, begin op tijd met nadenken over uw wensen. Voor alle partijen is het fijn om ruim op tijd te kunnen beginnen met de voorbereidingen en voorkomt teleurstelling, dat bepaalde zaken niet meer leverbaar zijn.

Meer nieuws

samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer
Ontwikkelingen nieuw concept

Ontwikkelingen nieuw concept

Op de achtergrond ontwikkelt STAPFOODS een nieuw concept voor MBO- en HBO-locaties. Het concept BLOOM staat voor jezelf ontplooien en ontwikkelen in de jongvolwassen wereld. Binnenkort kunnen wij u een sneak preview geven van de producten en de beelden die horen bij dit concept.

Lees meer