Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

24 april 2023

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum. Door een samenwerking aan te gaan met BreadOnly heeft STAPFOODS beschikking gekregen over een ruim assortiment aan broodjes en panini’s die voldoen aan de gestelde vezelnorm van 4,5 gram vezels op 100 gram brood. Een mooie ontwikkeling waar alle medewerkers van STAPFOODS erg blij mee zijn.

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Ontwikkelingen nieuw concept

Ontwikkelingen nieuw concept

Op de achtergrond ontwikkelt STAPFOODS een nieuw concept voor MBO- en HBO-locaties. Het concept BLOOM staat voor jezelf ontplooien en ontwikkelen in de jongvolwassen wereld. Binnenkort kunnen wij u een sneak preview geven van de producten en de beelden die horen bij dit concept.

Lees meer