Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

24 april 2023

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum. Door een samenwerking aan te gaan met BreadOnly heeft STAPFOODS beschikking gekregen over een ruim assortiment aan broodjes en panini’s die voldoen aan de gestelde vezelnorm van 4,5 gram vezels op 100 gram brood. Een mooie ontwikkeling waar alle medewerkers van STAPFOODS erg blij mee zijn.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer