samenwerking Van Tilburg Zuivel

24 april 2023

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Zoals de naam verraadt heeft Van Tilburg Zuivel ook andere producten. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf. Zij bezorgen in en om Zuid-Holland bij tientallen klanten de beste zuivel artikelen. STAPFOODS gaat hier onder andere de kaassoorten, ham en dus de genoemde vezelrijke broodjes afnemen.

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer
Ontwikkelingen nieuw concept

Ontwikkelingen nieuw concept

Op de achtergrond ontwikkelt STAPFOODS een nieuw concept voor MBO- en HBO-locaties. Het concept BLOOM staat voor jezelf ontplooien en ontwikkelen in de jongvolwassen wereld. Binnenkort kunnen wij u een sneak preview geven van de producten en de beelden die horen bij dit concept.

Lees meer