HAPPY: om vrolijk naar school te gaan

19 april 2022

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, JOLLY voor het mbo. HAPPY en JOLLY staan voor je goed voelen en vrolijk zijn. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

STAPFOODS verzorgt nu voor diverse locaties van Lentiz de catering van de schoolkantine, het vullen van de vendingautomaten, de banqueting en de catering rondom bijvoorbeeld diplomering. Ons horecateam is het bekende gezicht voor leerlingen en medewerkers van Lentiz Reviuslyceum, Lentiz LIFE en Lentiz Reviuslyceum mavo. Zij weten door persoonlijke aandacht en betrokkenheid de gasten een thuisgevoel te geven. Zij stimuleren ontmoeting, studeren en bovenal om te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Catering van uw schoolkantine
De concepten HAPPY en JOLLY zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.  

De uitgangspunten van HAPPY&JOLLY:
> 60% van de presentatiemiddelen is circulair.
> 80% van de producten is vers op locatie bereid.
> 80% van de producten heeft een gezond karakter.
> 70% van de producten heeft een duurzaamheidskenmerk.
> 25% van de aangeboden producten wisselt dagelijks.
> 70% van de ingrediënten kopen we lokaal in.
> 80% van de gasten beoordeelt prijs/kwaliteit als goed.
> 80% van de gasten vindt het assortiment passend.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer