HAPPY: om vrolijk naar school te gaan

19 april 2022

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, JOLLY voor het mbo. HAPPY en JOLLY staan voor je goed voelen en vrolijk zijn. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

STAPFOODS verzorgt nu voor diverse locaties van Lentiz de catering van de schoolkantine, het vullen van de vendingautomaten, de banqueting en de catering rondom bijvoorbeeld diplomering. Ons horecateam is het bekende gezicht voor leerlingen en medewerkers van Lentiz Reviuslyceum, Lentiz LIFE en Lentiz Reviuslyceum mavo. Zij weten door persoonlijke aandacht en betrokkenheid de gasten een thuisgevoel te geven. Zij stimuleren ontmoeting, studeren en bovenal om te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Catering van uw schoolkantine
De concepten HAPPY en JOLLY zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.  

De uitgangspunten van HAPPY&JOLLY:
> 60% van de presentatiemiddelen is circulair.
> 80% van de producten is vers op locatie bereid.
> 80% van de producten heeft een gezond karakter.
> 70% van de producten heeft een duurzaamheidskenmerk.
> 25% van de aangeboden producten wisselt dagelijks.
> 70% van de ingrediënten kopen we lokaal in.
> 80% van de gasten beoordeelt prijs/kwaliteit als goed.
> 80% van de gasten vindt het assortiment passend.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer