HAPPY: om vrolijk naar school te gaan

19 april 2022

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, JOLLY voor het mbo. HAPPY en JOLLY staan voor je goed voelen en vrolijk zijn. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

STAPFOODS verzorgt nu voor diverse locaties van Lentiz de catering van de schoolkantine, het vullen van de vendingautomaten, de banqueting en de catering rondom bijvoorbeeld diplomering. Ons horecateam is het bekende gezicht voor leerlingen en medewerkers van Lentiz Reviuslyceum, Lentiz LIFE en Lentiz Reviuslyceum mavo. Zij weten door persoonlijke aandacht en betrokkenheid de gasten een thuisgevoel te geven. Zij stimuleren ontmoeting, studeren en bovenal om te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Catering van uw schoolkantine
De concepten HAPPY en JOLLY zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.  

De uitgangspunten van HAPPY&JOLLY:
> 60% van de presentatiemiddelen is circulair.
> 80% van de producten is vers op locatie bereid.
> 80% van de producten heeft een gezond karakter.
> 70% van de producten heeft een duurzaamheidskenmerk.
> 25% van de aangeboden producten wisselt dagelijks.
> 70% van de ingrediënten kopen we lokaal in.
> 80% van de gasten beoordeelt prijs/kwaliteit als goed.
> 80% van de gasten vindt het assortiment passend.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer