HAPPY: om vrolijk naar school te gaan

19 april 2022

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, JOLLY voor het mbo. HAPPY en JOLLY staan voor je goed voelen en vrolijk zijn. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

STAPFOODS verzorgt nu voor diverse locaties van Lentiz de catering van de schoolkantine, het vullen van de vendingautomaten, de banqueting en de catering rondom bijvoorbeeld diplomering. Ons horecateam is het bekende gezicht voor leerlingen en medewerkers van Lentiz Reviuslyceum, Lentiz LIFE en Lentiz Reviuslyceum mavo. Zij weten door persoonlijke aandacht en betrokkenheid de gasten een thuisgevoel te geven. Zij stimuleren ontmoeting, studeren en bovenal om te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Catering van uw schoolkantine
De concepten HAPPY en JOLLY zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.  

De uitgangspunten van HAPPY&JOLLY:
> 60% van de presentatiemiddelen is circulair.
> 80% van de producten is vers op locatie bereid.
> 80% van de producten heeft een gezond karakter.
> 70% van de producten heeft een duurzaamheidskenmerk.
> 25% van de aangeboden producten wisselt dagelijks.
> 70% van de ingrediënten kopen we lokaal in.
> 80% van de gasten beoordeelt prijs/kwaliteit als goed.
> 80% van de gasten vindt het assortiment passend.

Meer nieuws

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer
STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

Onlangs heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend, waaronder onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium Schiedam.

Lees meer
HAPPY-concept vernieuwd

HAPPY-concept vernieuwd

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Uitgangspunt hierbij blijft de Richtlijn Eetomgeving van het Voedingscentrum.

Lees meer