HAPPY: om vrolijk naar school te gaan

19 april 2022

HAPPY is ons foodconcept voor het voortgezet onderwijs, JOLLY voor het mbo. HAPPY en JOLLY staan voor je goed voelen en vrolijk zijn. En dat is precies wat STAPFOODS wil bereiken met haar dienstverlening op uw school.

STAPFOODS verzorgt nu voor diverse locaties van Lentiz de catering van de schoolkantine, het vullen van de vendingautomaten, de banqueting en de catering rondom bijvoorbeeld diplomering. Ons horecateam is het bekende gezicht voor leerlingen en medewerkers van Lentiz Reviuslyceum, Lentiz LIFE en Lentiz Reviuslyceum mavo. Zij weten door persoonlijke aandacht en betrokkenheid de gasten een thuisgevoel te geven. Zij stimuleren ontmoeting, studeren en bovenal om te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken.

Catering van uw schoolkantine
De concepten HAPPY en JOLLY zijn duurzaam en jong, met oog voor milieu en portemonnee. We bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Ons gezonde, betaalbare en verrassende assortiment voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2020). Leerlingen ontmoeten elkaar in een sfeervolle omgeving. Op een aansprekende manier stimuleren we verantwoord eten en drinken. ‘Food met impact’, want gezond en lekker eten maakt je blij en vitaal.  

De uitgangspunten van HAPPY&JOLLY:
> 60% van de presentatiemiddelen is circulair.
> 80% van de producten is vers op locatie bereid.
> 80% van de producten heeft een gezond karakter.
> 70% van de producten heeft een duurzaamheidskenmerk.
> 25% van de aangeboden producten wisselt dagelijks.
> 70% van de ingrediënten kopen we lokaal in.
> 80% van de gasten beoordeelt prijs/kwaliteit als goed.
> 80% van de gasten vindt het assortiment passend.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer