Nieuwe leverancier Hicret

4 oktober 2022

Zoals hierboven al benoemd werken we sinds kort samen met de Turske bakker Hicret uit Rotterdam. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen. Zo is er bijvoorbeeld de Simit. Dit bagel achtige broodje is een Turkse lekkernij dat in Turkije veel op straat wordt verkocht en als ontbijt of tussendoortje wordt gegeten. Ook nemen we hier de Surinaamse broodjes en vegetarische pizzabroodjes af.

Bovendien is deze leverancier gezeteld in Rotterdam en draagt dat bij aan de doelstelling van STAPFOODS om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Manager inkoop Gert Scholtes van STAPFOODS zegt hierover: ‘Het is gaaf om te zien dat de producten van deze bakkerij gretig aftrek vinden bij de leerlingen op school. Dit maakt dat Hicret een waardevolle toevoeging is aan onze portefeuille’.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer