Nieuwe leverancier Hicret

4 oktober 2022

Zoals hierboven al benoemd werken we sinds kort samen met de Turske bakker Hicret uit Rotterdam. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen. Zo is er bijvoorbeeld de Simit. Dit bagel achtige broodje is een Turkse lekkernij dat in Turkije veel op straat wordt verkocht en als ontbijt of tussendoortje wordt gegeten. Ook nemen we hier de Surinaamse broodjes en vegetarische pizzabroodjes af.

Bovendien is deze leverancier gezeteld in Rotterdam en draagt dat bij aan de doelstelling van STAPFOODS om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Manager inkoop Gert Scholtes van STAPFOODS zegt hierover: ‘Het is gaaf om te zien dat de producten van deze bakkerij gretig aftrek vinden bij de leerlingen op school. Dit maakt dat Hicret een waardevolle toevoeging is aan onze portefeuille’.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer