Nieuwe leverancier Hicret

4 oktober 2022

Zoals hierboven al benoemd werken we sinds kort samen met de Turske bakker Hicret uit Rotterdam. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen. Zo is er bijvoorbeeld de Simit. Dit bagel achtige broodje is een Turkse lekkernij dat in Turkije veel op straat wordt verkocht en als ontbijt of tussendoortje wordt gegeten. Ook nemen we hier de Surinaamse broodjes en vegetarische pizzabroodjes af.

Bovendien is deze leverancier gezeteld in Rotterdam en draagt dat bij aan de doelstelling van STAPFOODS om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Manager inkoop Gert Scholtes van STAPFOODS zegt hierover: ‘Het is gaaf om te zien dat de producten van deze bakkerij gretig aftrek vinden bij de leerlingen op school. Dit maakt dat Hicret een waardevolle toevoeging is aan onze portefeuille’.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer