Nieuwe leverancier Hicret

4 oktober 2022

Zoals hierboven al benoemd werken we sinds kort samen met de Turske bakker Hicret uit Rotterdam. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen. Zo is er bijvoorbeeld de Simit. Dit bagel achtige broodje is een Turkse lekkernij dat in Turkije veel op straat wordt verkocht en als ontbijt of tussendoortje wordt gegeten. Ook nemen we hier de Surinaamse broodjes en vegetarische pizzabroodjes af.

Bovendien is deze leverancier gezeteld in Rotterdam en draagt dat bij aan de doelstelling van STAPFOODS om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Manager inkoop Gert Scholtes van STAPFOODS zegt hierover: ‘Het is gaaf om te zien dat de producten van deze bakkerij gretig aftrek vinden bij de leerlingen op school. Dit maakt dat Hicret een waardevolle toevoeging is aan onze portefeuille’.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer