Nieuwe leverancier Hicret

4 oktober 2022

Zoals hierboven al benoemd werken we sinds kort samen met de Turske bakker Hicret uit Rotterdam. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen. Zo is er bijvoorbeeld de Simit. Dit bagel achtige broodje is een Turkse lekkernij dat in Turkije veel op straat wordt verkocht en als ontbijt of tussendoortje wordt gegeten. Ook nemen we hier de Surinaamse broodjes en vegetarische pizzabroodjes af.

Bovendien is deze leverancier gezeteld in Rotterdam en draagt dat bij aan de doelstelling van STAPFOODS om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Manager inkoop Gert Scholtes van STAPFOODS zegt hierover: ‘Het is gaaf om te zien dat de producten van deze bakkerij gretig aftrek vinden bij de leerlingen op school. Dit maakt dat Hicret een waardevolle toevoeging is aan onze portefeuille’.

Meer nieuws

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer
STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

Onlangs heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend, waaronder onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium Schiedam.

Lees meer
HAPPY-concept vernieuwd

HAPPY-concept vernieuwd

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Uitgangspunt hierbij blijft de Richtlijn Eetomgeving van het Voedingscentrum.

Lees meer