STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking uit!

4 oktober 2022

STAPFOODS is een jong en groeiend cateringbedrijf gespecialiseerd in onderwijs- en bedrijfscatering. Na de afgelopen zomervakantie zijn er zes nieuwe voortgezet onderwijs locaties in Leiden en Schiedam geopend en bovendien een Grab & Go store in Hotel VIC in Leiden. Om al deze locaties efficiënt en betrouwbaar te kunnen bevoorraden is er een samenwerkingsovereenkomst met Sligro afgesloten. Sligro voorziet naast de fysieke en online winkels ook in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid, opleidingen en efficiënte bedrijfsvoering.

Accountmanager Menno de Vries geeft aan blij te zijn met de samenwerking met STAPFOODS. Hij zegt hierover: ‘er komt zoveel positieve energie af van STAPFOODS dat ik supertrots ben op het feit dat we met Sligro kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf. Ik probeer hen bij te staan met mijn kennis, advies én verbind ik STAPFOODS met andere bedrijven’.

Gert Scholtes, manager inkoop bij STAPFOODS, zegt hierover: ‘Wij zijn blij met de samenwerking met Sligro. Het is enorm fijn om te merken dat alle medewerkers van Sligro, zowel in de winkels als van de bezorgservice, altijd meedenken en op zoek zijn naar de beste oplossing voor ons. Door het enorm uitgebreide assortiment zit er altijd wel een goed product voor ons tussen’.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer