STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking uit!

4 oktober 2022

STAPFOODS is een jong en groeiend cateringbedrijf gespecialiseerd in onderwijs- en bedrijfscatering. Na de afgelopen zomervakantie zijn er zes nieuwe voortgezet onderwijs locaties in Leiden en Schiedam geopend en bovendien een Grab & Go store in Hotel VIC in Leiden. Om al deze locaties efficiënt en betrouwbaar te kunnen bevoorraden is er een samenwerkingsovereenkomst met Sligro afgesloten. Sligro voorziet naast de fysieke en online winkels ook in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid, opleidingen en efficiënte bedrijfsvoering.

Accountmanager Menno de Vries geeft aan blij te zijn met de samenwerking met STAPFOODS. Hij zegt hierover: ‘er komt zoveel positieve energie af van STAPFOODS dat ik supertrots ben op het feit dat we met Sligro kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf. Ik probeer hen bij te staan met mijn kennis, advies én verbind ik STAPFOODS met andere bedrijven’.

Gert Scholtes, manager inkoop bij STAPFOODS, zegt hierover: ‘Wij zijn blij met de samenwerking met Sligro. Het is enorm fijn om te merken dat alle medewerkers van Sligro, zowel in de winkels als van de bezorgservice, altijd meedenken en op zoek zijn naar de beste oplossing voor ons. Door het enorm uitgebreide assortiment zit er altijd wel een goed product voor ons tussen’.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer