STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking uit!

4 oktober 2022

STAPFOODS is een jong en groeiend cateringbedrijf gespecialiseerd in onderwijs- en bedrijfscatering. Na de afgelopen zomervakantie zijn er zes nieuwe voortgezet onderwijs locaties in Leiden en Schiedam geopend en bovendien een Grab & Go store in Hotel VIC in Leiden. Om al deze locaties efficiënt en betrouwbaar te kunnen bevoorraden is er een samenwerkingsovereenkomst met Sligro afgesloten. Sligro voorziet naast de fysieke en online winkels ook in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid, opleidingen en efficiënte bedrijfsvoering.

Accountmanager Menno de Vries geeft aan blij te zijn met de samenwerking met STAPFOODS. Hij zegt hierover: ‘er komt zoveel positieve energie af van STAPFOODS dat ik supertrots ben op het feit dat we met Sligro kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf. Ik probeer hen bij te staan met mijn kennis, advies én verbind ik STAPFOODS met andere bedrijven’.

Gert Scholtes, manager inkoop bij STAPFOODS, zegt hierover: ‘Wij zijn blij met de samenwerking met Sligro. Het is enorm fijn om te merken dat alle medewerkers van Sligro, zowel in de winkels als van de bezorgservice, altijd meedenken en op zoek zijn naar de beste oplossing voor ons. Door het enorm uitgebreide assortiment zit er altijd wel een goed product voor ons tussen’.

Meer nieuws

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer
STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

Onlangs heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend, waaronder onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium Schiedam.

Lees meer
HAPPY-concept vernieuwd

HAPPY-concept vernieuwd

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Uitgangspunt hierbij blijft de Richtlijn Eetomgeving van het Voedingscentrum.

Lees meer