STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking uit!

4 oktober 2022

STAPFOODS is een jong en groeiend cateringbedrijf gespecialiseerd in onderwijs- en bedrijfscatering. Na de afgelopen zomervakantie zijn er zes nieuwe voortgezet onderwijs locaties in Leiden en Schiedam geopend en bovendien een Grab & Go store in Hotel VIC in Leiden. Om al deze locaties efficiënt en betrouwbaar te kunnen bevoorraden is er een samenwerkingsovereenkomst met Sligro afgesloten. Sligro voorziet naast de fysieke en online winkels ook in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid, opleidingen en efficiënte bedrijfsvoering.

Accountmanager Menno de Vries geeft aan blij te zijn met de samenwerking met STAPFOODS. Hij zegt hierover: ‘er komt zoveel positieve energie af van STAPFOODS dat ik supertrots ben op het feit dat we met Sligro kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf. Ik probeer hen bij te staan met mijn kennis, advies én verbind ik STAPFOODS met andere bedrijven’.

Gert Scholtes, manager inkoop bij STAPFOODS, zegt hierover: ‘Wij zijn blij met de samenwerking met Sligro. Het is enorm fijn om te merken dat alle medewerkers van Sligro, zowel in de winkels als van de bezorgservice, altijd meedenken en op zoek zijn naar de beste oplossing voor ons. Door het enorm uitgebreide assortiment zit er altijd wel een goed product voor ons tussen’.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer