STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

4 oktober 2022

Na de zomervakantie heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend. De onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium beide in Schiedam zijn toegevoegd aan ons klantenbestand. De scholen draaien met het vernieuwde HAPPY concept. Elders in deze nieuwsbrief meer over dit concept. STAPFOODS is blij met deze nieuwe locaties en verheugd zich op een fijne samenwerking met de opdrachtgevers.

De zevende locatie is een Grab & Go store bij Hotel VIC in het centrum van Leiden. STAPFOODS verzorgt hier een uitgebreid assortiment van eten, snackjes en drinken voor de hotelgasten. Na een gezellige dag in het centrum van Leiden kunnen de gasten nog even genieten in de lobby van een drankje of een snackje. Dit hippe hotel is onlangs geopend en uniek in zijn soort. STAPFOODS is blij hier aan bij te kunnen dragen en trots op het resultaat!

Meer nieuws

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer
HAPPY-concept vernieuwd

HAPPY-concept vernieuwd

Aan het einde van vorig schooljaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de vernieuwing van het HAPPY-concept. Uitgangspunt hierbij blijft de Richtlijn Eetomgeving van het Voedingscentrum.

Lees meer
Nieuwe leverancier Hicret

Nieuwe leverancier Hicret

Sinds kort is STAPFOODS een samenwerking aangegaan met Hicret. Deze specialist in bakkerijgrondstoffen voorziet STAPFOODS van een range producten die toegang geeft tot andere eetculturen.

Lees meer