STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

4 oktober 2022

Na de zomervakantie heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend. De onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium beide in Schiedam zijn toegevoegd aan ons klantenbestand. De scholen draaien met het vernieuwde HAPPY concept. Elders in deze nieuwsbrief meer over dit concept. STAPFOODS is blij met deze nieuwe locaties en verheugd zich op een fijne samenwerking met de opdrachtgevers.

De zevende locatie is een Grab & Go store bij Hotel VIC in het centrum van Leiden. STAPFOODS verzorgt hier een uitgebreid assortiment van eten, snackjes en drinken voor de hotelgasten. Na een gezellige dag in het centrum van Leiden kunnen de gasten nog even genieten in de lobby van een drankje of een snackje. Dit hippe hotel is onlangs geopend en uniek in zijn soort. STAPFOODS is blij hier aan bij te kunnen dragen en trots op het resultaat!

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer