STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

4 oktober 2022

Na de zomervakantie heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend. De onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium beide in Schiedam zijn toegevoegd aan ons klantenbestand. De scholen draaien met het vernieuwde HAPPY concept. Elders in deze nieuwsbrief meer over dit concept. STAPFOODS is blij met deze nieuwe locaties en verheugd zich op een fijne samenwerking met de opdrachtgevers.

De zevende locatie is een Grab & Go store bij Hotel VIC in het centrum van Leiden. STAPFOODS verzorgt hier een uitgebreid assortiment van eten, snackjes en drinken voor de hotelgasten. Na een gezellige dag in het centrum van Leiden kunnen de gasten nog even genieten in de lobby van een drankje of een snackje. Dit hippe hotel is onlangs geopend en uniek in zijn soort. STAPFOODS is blij hier aan bij te kunnen dragen en trots op het resultaat!

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer