STAPFOODS opent zeven nieuwe locaties!

4 oktober 2022

Na de zomervakantie heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties geopend. De onderwijslocaties van de Da Vinci scholengroep in Leiden, Mavo Schravenlant XL en Stedelijk Gymnasium beide in Schiedam zijn toegevoegd aan ons klantenbestand. De scholen draaien met het vernieuwde HAPPY concept. Elders in deze nieuwsbrief meer over dit concept. STAPFOODS is blij met deze nieuwe locaties en verheugd zich op een fijne samenwerking met de opdrachtgevers.

De zevende locatie is een Grab & Go store bij Hotel VIC in het centrum van Leiden. STAPFOODS verzorgt hier een uitgebreid assortiment van eten, snackjes en drinken voor de hotelgasten. Na een gezellige dag in het centrum van Leiden kunnen de gasten nog even genieten in de lobby van een drankje of een snackje. Dit hippe hotel is onlangs geopend en uniek in zijn soort. STAPFOODS is blij hier aan bij te kunnen dragen en trots op het resultaat!

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer