Oma Appel

15 december 2022

STAPFOODS is blij te melden dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met een lokale leverancier Oma Appel genaamd. Oma Appel is gespecialiseerd in het produceren van verschillende producten gemaakt van lokaal (Groene Hart) geteelde groente en fruit. Alle lekkernijen worden ambachtelijke gemaakt in eigen keuken. Met vers en onbespoten fruit worden er onder andere halvajam, chutney, siroop en gedroogde groente en fruit gemaakt.  

Eigenaresse Sandra Dool is ook super enthousiast over de samenwerking. Op deze manier komen mijn producten nog meer onder de aandacht en liggen ze op leuke plekken, zoals Hotel VIC in Leiden. Daar verzorgt STAPFOODS de to go store. Ook geef ik regelmatig workshops. Dan maken we met vijf tot tien personen een heerlijke eierlikeur. Indien gewenst zelfs suikervrij!’

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer