Oma Appel

15 december 2022

STAPFOODS is blij te melden dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met een lokale leverancier Oma Appel genaamd. Oma Appel is gespecialiseerd in het produceren van verschillende producten gemaakt van lokaal (Groene Hart) geteelde groente en fruit. Alle lekkernijen worden ambachtelijke gemaakt in eigen keuken. Met vers en onbespoten fruit worden er onder andere halvajam, chutney, siroop en gedroogde groente en fruit gemaakt.  

Eigenaresse Sandra Dool is ook super enthousiast over de samenwerking. Op deze manier komen mijn producten nog meer onder de aandacht en liggen ze op leuke plekken, zoals Hotel VIC in Leiden. Daar verzorgt STAPFOODS de to go store. Ook geef ik regelmatig workshops. Dan maken we met vijf tot tien personen een heerlijke eierlikeur. Indien gewenst zelfs suikervrij!’

Meer nieuws

Ontbijt op school

Ontbijt op school

Onlangs is STAPFOODS gestart met het verzorgen van het ontbijt op twee middelbare scholen in Rijswijk. Het ontbijt bestaat uit vezelrijk brood, gevarieerd beleg en een lekker stukje fruit. Deze combinatie vormt de basis voor een goede dag studeren.

Lees meer
StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

Na de herfstvakantie is STAPFOODS geopend op de vierde locatie van de Da Vinci Scholengroep. Nu kunnen ook de leerlingen op het Da Vinci City College / ISK genieten van verse broodjes.

Lees meer
VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer