Oma Appel

15 december 2022

STAPFOODS is blij te melden dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met een lokale leverancier Oma Appel genaamd. Oma Appel is gespecialiseerd in het produceren van verschillende producten gemaakt van lokaal (Groene Hart) geteelde groente en fruit. Alle lekkernijen worden ambachtelijke gemaakt in eigen keuken. Met vers en onbespoten fruit worden er onder andere halvajam, chutney, siroop en gedroogde groente en fruit gemaakt.  

Eigenaresse Sandra Dool is ook super enthousiast over de samenwerking. Op deze manier komen mijn producten nog meer onder de aandacht en liggen ze op leuke plekken, zoals Hotel VIC in Leiden. Daar verzorgt STAPFOODS de to go store. Ook geef ik regelmatig workshops. Dan maken we met vijf tot tien personen een heerlijke eierlikeur. Indien gewenst zelfs suikervrij!’

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer