Oma Appel

15 december 2022

STAPFOODS is blij te melden dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met een lokale leverancier Oma Appel genaamd. Oma Appel is gespecialiseerd in het produceren van verschillende producten gemaakt van lokaal (Groene Hart) geteelde groente en fruit. Alle lekkernijen worden ambachtelijke gemaakt in eigen keuken. Met vers en onbespoten fruit worden er onder andere halvajam, chutney, siroop en gedroogde groente en fruit gemaakt.  

Eigenaresse Sandra Dool is ook super enthousiast over de samenwerking. Op deze manier komen mijn producten nog meer onder de aandacht en liggen ze op leuke plekken, zoals Hotel VIC in Leiden. Daar verzorgt STAPFOODS de to go store. Ook geef ik regelmatig workshops. Dan maken we met vijf tot tien personen een heerlijke eierlikeur. Indien gewenst zelfs suikervrij!’

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer