Ontbijt op school

15 december 2022

Onlangs is STAPFOODS gestart met het verzorgen van het ontbijt op twee middelbare scholen in Rijswijk. Van het Vredenburch College en het Rijswijks Lyceum kwam de vraag of STAPFOODS kon nadenken over het aanbieden van een ontbijt voor leerlingen op de vroege donderdagmorgen. De scholen signaleren dat veel kinderen zonder ontbijt naar school komen en dat niet bevorderlijk is voor de onderwijsprestaties. Door uiteenlopende oorzaken eten de kinderen niet ’s ochtends, vaak doordat de ouders het niet kunnen betalen.

Het ontbijt dat STAPFOODS aanbiedt bestaat uit vezelrijk brood, gevarieerd beleg en een lekker stukje fruit ter afsluiting. Deze combinatie vormt de basis voor een goede dag studeren. 

STAPFOODS is blij om op deze manier bij te kunnen dragen aan een goede dag leren op school. Marco van Stappershoef zegt hierover: ‘het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Zonder ontbijt kan je minder makkelijk leren. Het ontbijt dat wij aanbieden draagt hier gelukkig aan bij.’

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer