Ontbijt op school

15 december 2022

Onlangs is STAPFOODS gestart met het verzorgen van het ontbijt op twee middelbare scholen in Rijswijk. Van het Vredenburch College en het Rijswijks Lyceum kwam de vraag of STAPFOODS kon nadenken over het aanbieden van een ontbijt voor leerlingen op de vroege donderdagmorgen. De scholen signaleren dat veel kinderen zonder ontbijt naar school komen en dat niet bevorderlijk is voor de onderwijsprestaties. Door uiteenlopende oorzaken eten de kinderen niet ’s ochtends, vaak doordat de ouders het niet kunnen betalen.

Het ontbijt dat STAPFOODS aanbiedt bestaat uit vezelrijk brood, gevarieerd beleg en een lekker stukje fruit ter afsluiting. Deze combinatie vormt de basis voor een goede dag studeren. 

STAPFOODS is blij om op deze manier bij te kunnen dragen aan een goede dag leren op school. Marco van Stappershoef zegt hierover: ‘het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Zonder ontbijt kan je minder makkelijk leren. Het ontbijt dat wij aanbieden draagt hier gelukkig aan bij.’

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer