StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

15 december 2022

Na de herfstvakantie is STAPFOODS geopend op de vierde locatie van de Da Vinci Scholengroep. Nadat er al automaten stonden op het Da Vinci City College / ISK is er nu ook een fysiek uitgiftepunt gekomen. De veelal internationale leerlingen van deze locatie zijn blij dat zij nu ook lekker eten kunnen halen op school. Met een gevarieerd aanbod speelt STAPFOODS hierbij in op de doelgroep.

Daarnaast verzorgt STAPFOODS ook de lerarenkamer op he ISK. De koffiemachines worden gevuld en onderhouden, de verpakkingen cup-a-soup besteld en er wordt gezorgd voor een lekker kopje thee voor het docentenkorps.

Ook interesse in zo’n mooie STAPFOODS locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef. We komen graag kennismaken.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer