StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

15 december 2022

Na de herfstvakantie is STAPFOODS geopend op de vierde locatie van de Da Vinci Scholengroep. Nadat er al automaten stonden op het Da Vinci City College / ISK is er nu ook een fysiek uitgiftepunt gekomen. De veelal internationale leerlingen van deze locatie zijn blij dat zij nu ook lekker eten kunnen halen op school. Met een gevarieerd aanbod speelt STAPFOODS hierbij in op de doelgroep.

Daarnaast verzorgt STAPFOODS ook de lerarenkamer op he ISK. De koffiemachines worden gevuld en onderhouden, de verpakkingen cup-a-soup besteld en er wordt gezorgd voor een lekker kopje thee voor het docentenkorps.

Ook interesse in zo’n mooie STAPFOODS locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef. We komen graag kennismaken.

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer