StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

15 december 2022

Na de herfstvakantie is STAPFOODS geopend op de vierde locatie van de Da Vinci Scholengroep. Nadat er al automaten stonden op het Da Vinci City College / ISK is er nu ook een fysiek uitgiftepunt gekomen. De veelal internationale leerlingen van deze locatie zijn blij dat zij nu ook lekker eten kunnen halen op school. Met een gevarieerd aanbod speelt STAPFOODS hierbij in op de doelgroep.

Daarnaast verzorgt STAPFOODS ook de lerarenkamer op he ISK. De koffiemachines worden gevuld en onderhouden, de verpakkingen cup-a-soup besteld en er wordt gezorgd voor een lekker kopje thee voor het docentenkorps.

Ook interesse in zo’n mooie STAPFOODS locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef. We komen graag kennismaken.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer