StAPFOODS OPENT nieuwe locatie

15 december 2022

Na de herfstvakantie is STAPFOODS geopend op de vierde locatie van de Da Vinci Scholengroep. Nadat er al automaten stonden op het Da Vinci City College / ISK is er nu ook een fysiek uitgiftepunt gekomen. De veelal internationale leerlingen van deze locatie zijn blij dat zij nu ook lekker eten kunnen halen op school. Met een gevarieerd aanbod speelt STAPFOODS hierbij in op de doelgroep.

Daarnaast verzorgt STAPFOODS ook de lerarenkamer op he ISK. De koffiemachines worden gevuld en onderhouden, de verpakkingen cup-a-soup besteld en er wordt gezorgd voor een lekker kopje thee voor het docentenkorps.

Ook interesse in zo’n mooie STAPFOODS locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef. We komen graag kennismaken.

Meer nieuws

Oma Appel

Oma Appel

STAPFOODS is blij te melden dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met een lokale leverancier Oma Appel genaamd. Oma Appel is gespecialiseerd in het produceren van verschillende producten gemaakt van lokaal geteelde groente en fruit.

Lees meer
Ontbijt op school

Ontbijt op school

Onlangs is STAPFOODS gestart met het verzorgen van het ontbijt op twee middelbare scholen in Rijswijk. Het ontbijt bestaat uit vezelrijk brood, gevarieerd beleg en een lekker stukje fruit. Deze combinatie vormt de basis voor een goede dag studeren.

Lees meer
VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

VITAAL NIEUWS: EETWISSELS

Gezonde keuzes hoeven helemaal geen grote veranderingen in je eetpatroon te betekenen. Zo heeft het Voedingscentrum de eetwissels bedacht, kleine stapjes naar een nieuwe gewoonte.

Lees meer