Gouden kantines in Leiden

22 februari 2023

STAPFOODS is verheugd te kunnen melden dat het Voedingscentrum een Gouden Schoolkantine certificering heeft toegekend aan het Da Vinci College Kagerstraat en Da Vinci College ISK in Leiden. STAPFOODS volgt hierbij de richtlijn Eetomgevingen voor Scholen en zorgt ervoor dat 80% van het aanbod uit producten bestaat die onderdeel uitmaken van de Schijf van Vijf.

Schoolleider Dick Twigt is blij met de goede samenwerking tussen STAPFOODS en het Da Vinci College. Hij zegt hierover: ‘het aantrekkelijke assortiment van STAPFOODS sluit helemaal aan bij de wensen van onze leerlingen en medewerkers. De leerlingen worden gestimuleerd een gezonde en bewuste keuze te maken als zij voor de balie staan. Wij ervaren STAPFOODS als meerwaarde binnen de school’.

In de school hangt nu een mooi collectiebord waar de Gezonde Schoolkantineschalen worden geshowd.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer