Gouden kantines in Leiden

22 februari 2023

STAPFOODS is verheugd te kunnen melden dat het Voedingscentrum een Gouden Schoolkantine certificering heeft toegekend aan het Da Vinci College Kagerstraat en Da Vinci College ISK in Leiden. STAPFOODS volgt hierbij de richtlijn Eetomgevingen voor Scholen en zorgt ervoor dat 80% van het aanbod uit producten bestaat die onderdeel uitmaken van de Schijf van Vijf.

Schoolleider Dick Twigt is blij met de goede samenwerking tussen STAPFOODS en het Da Vinci College. Hij zegt hierover: ‘het aantrekkelijke assortiment van STAPFOODS sluit helemaal aan bij de wensen van onze leerlingen en medewerkers. De leerlingen worden gestimuleerd een gezonde en bewuste keuze te maken als zij voor de balie staan. Wij ervaren STAPFOODS als meerwaarde binnen de school’.

In de school hangt nu een mooi collectiebord waar de Gezonde Schoolkantineschalen worden geshowd.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer