Gouden kantines in Leiden

22 februari 2023

STAPFOODS is verheugd te kunnen melden dat het Voedingscentrum een Gouden Schoolkantine certificering heeft toegekend aan het Da Vinci College Kagerstraat en Da Vinci College ISK in Leiden. STAPFOODS volgt hierbij de richtlijn Eetomgevingen voor Scholen en zorgt ervoor dat 80% van het aanbod uit producten bestaat die onderdeel uitmaken van de Schijf van Vijf.

Schoolleider Dick Twigt is blij met de goede samenwerking tussen STAPFOODS en het Da Vinci College. Hij zegt hierover: ‘het aantrekkelijke assortiment van STAPFOODS sluit helemaal aan bij de wensen van onze leerlingen en medewerkers. De leerlingen worden gestimuleerd een gezonde en bewuste keuze te maken als zij voor de balie staan. Wij ervaren STAPFOODS als meerwaarde binnen de school’.

In de school hangt nu een mooi collectiebord waar de Gezonde Schoolkantineschalen worden geshowd.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer