Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

22 februari 2023

Door een samenwerking van drie bedrijven in ons netwerk is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner met snackvoorziening geplaatst. STAPFOODS werkte samen met koffiebrander Capriole en Remmers Design voor het ontwerpen van het koffiemeubel en het leveren van de apparatuur. De bezoekers en bewoners van het verpleeghuis kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje. In het koelkastje staat bovendien iets kouds te drinken en in de mini snackautomaat zitten lekkere versnaperingen.

STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef is enthousiast over de samenwerking met deze partners. Bovendien is het interessant om in een voor ons nieuwe branche dit project te kunnen doen. Het plaatsen van een koffieapparaat doen we natuurlijk wel vaker, maar in de zorg is nieuw voor ons!

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer