Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

22 februari 2023

Door een samenwerking van drie bedrijven in ons netwerk is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner met snackvoorziening geplaatst. STAPFOODS werkte samen met koffiebrander Capriole en Remmers Design voor het ontwerpen van het koffiemeubel en het leveren van de apparatuur. De bezoekers en bewoners van het verpleeghuis kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje. In het koelkastje staat bovendien iets kouds te drinken en in de mini snackautomaat zitten lekkere versnaperingen.

STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef is enthousiast over de samenwerking met deze partners. Bovendien is het interessant om in een voor ons nieuwe branche dit project te kunnen doen. Het plaatsen van een koffieapparaat doen we natuurlijk wel vaker, maar in de zorg is nieuw voor ons!

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer