Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

22 februari 2023

Door een samenwerking van drie bedrijven in ons netwerk is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner met snackvoorziening geplaatst. STAPFOODS werkte samen met koffiebrander Capriole en Remmers Design voor het ontwerpen van het koffiemeubel en het leveren van de apparatuur. De bezoekers en bewoners van het verpleeghuis kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje. In het koelkastje staat bovendien iets kouds te drinken en in de mini snackautomaat zitten lekkere versnaperingen.

STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef is enthousiast over de samenwerking met deze partners. Bovendien is het interessant om in een voor ons nieuwe branche dit project te kunnen doen. Het plaatsen van een koffieapparaat doen we natuurlijk wel vaker, maar in de zorg is nieuw voor ons!

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Opening DAK kindercentra

Opening DAK kindercentra

DAK Kindercentra is een grote kinderopvang organisatie in de Haagse regio. Op bijna 50 locaties verzorgen zij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onlangs openden zij met een feestelijk borrel en kinderkooktheater in Den Haag een nieuwe locatie, Robin DAK.

Lees meer