Nieuwe leverancier: Mr John Kip

22 februari 2023

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Hierdoor is de kwaliteit altijd hetzelfde, levering gegarandeerd en bovendien duurzaam en lokaal geproduceerd. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

De kipreepjes zijn in verschillende smaken te leveren. STAPFOODS start nu met de hete en  Mexicaanse kipreepjes voor de nodige variatie. De wraps, baguettes met kip en salades zullen hierdoor een verassende smaaktwist krijgen.

Accountmanager Bob Spanjersberg van Mr John Kip is vanzelfsprekend blij met de nieuwe samenwerking. ‘Wij zien in STAPFOODS een ideale partner om hen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van hun mooie bedrijf en de groei die zij doormaken. Bovendien zij wij natuurlijk blij met de nieuwe afzetkanalen’.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer
Opening DAK kindercentra

Opening DAK kindercentra

DAK Kindercentra is een grote kinderopvang organisatie in de Haagse regio. Op bijna 50 locaties verzorgen zij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onlangs openden zij met een feestelijk borrel en kinderkooktheater in Den Haag een nieuwe locatie, Robin DAK.

Lees meer