Nieuwe leverancier: Mr John Kip

22 februari 2023

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Hierdoor is de kwaliteit altijd hetzelfde, levering gegarandeerd en bovendien duurzaam en lokaal geproduceerd. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

De kipreepjes zijn in verschillende smaken te leveren. STAPFOODS start nu met de hete en  Mexicaanse kipreepjes voor de nodige variatie. De wraps, baguettes met kip en salades zullen hierdoor een verassende smaaktwist krijgen.

Accountmanager Bob Spanjersberg van Mr John Kip is vanzelfsprekend blij met de nieuwe samenwerking. ‘Wij zien in STAPFOODS een ideale partner om hen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van hun mooie bedrijf en de groei die zij doormaken. Bovendien zij wij natuurlijk blij met de nieuwe afzetkanalen’.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer