Nieuwe leverancier: Mr John Kip

22 februari 2023

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Hierdoor is de kwaliteit altijd hetzelfde, levering gegarandeerd en bovendien duurzaam en lokaal geproduceerd. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

De kipreepjes zijn in verschillende smaken te leveren. STAPFOODS start nu met de hete en  Mexicaanse kipreepjes voor de nodige variatie. De wraps, baguettes met kip en salades zullen hierdoor een verassende smaaktwist krijgen.

Accountmanager Bob Spanjersberg van Mr John Kip is vanzelfsprekend blij met de nieuwe samenwerking. ‘Wij zien in STAPFOODS een ideale partner om hen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van hun mooie bedrijf en de groei die zij doormaken. Bovendien zij wij natuurlijk blij met de nieuwe afzetkanalen’.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer