Nieuwe locaties

22 februari 2023

In het nieuwe schooljaar gaat STAPFOODS starten op een aantal nieuwe locaties. We gaan de catering verzorgen op drie locaties van de Vlaardingse Openbare Scholengroep (VOS) en op het Lentiz Flora College in Naaldwijk. Daarbovenop komt een automatenvoorziening op de ISK locatie van de VOS-scholen en bij Lentiz MBO Barendrecht. Ook interesse in de catering op uw schoollocatie of bedrijf? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef via 06-20475658 of info@stapfoods.nl.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer