Nieuwe locaties

22 februari 2023

In het nieuwe schooljaar gaat STAPFOODS starten op een aantal nieuwe locaties. We gaan de catering verzorgen op drie locaties van de Vlaardingse Openbare Scholengroep (VOS) en op het Lentiz Flora College in Naaldwijk. Daarbovenop komt een automatenvoorziening op de ISK locatie van de VOS-scholen en bij Lentiz MBO Barendrecht. Ook interesse in de catering op uw schoollocatie of bedrijf? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef via 06-20475658 of info@stapfoods.nl.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer