Nieuwe locaties

22 februari 2023

In het nieuwe schooljaar gaat STAPFOODS starten op een aantal nieuwe locaties. We gaan de catering verzorgen op drie locaties van de Vlaardingse Openbare Scholengroep (VOS) en op het Lentiz Flora College in Naaldwijk. Daarbovenop komt een automatenvoorziening op de ISK locatie van de VOS-scholen en bij Lentiz MBO Barendrecht. Ook interesse in de catering op uw schoollocatie of bedrijf? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef via 06-20475658 of info@stapfoods.nl.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer