Opening DAK kindercentra

22 februari 2023

DAK Kindercentra is een grote kinderopvang organisatie in de Haagse regio. Op bijna 50 locaties verzorgen zij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onlangs openden zij in Den Haag een nieuwe locatie, Robin DAK. STAPFOODS werd gevraagd om de catering te verzorgen tijdens de opening. Naast het hapje en drankje was er voor de kinderen ook een Kinderkooktheater aanwezig. Hierbij konden de aanwezige kinderen zelf allerlei lekkere gerechten bereiden. Zo werden er de heerlijkste yoghurtjes, creatief versierde boterhammen en lekkere fruitgerechten gemaakt. 

Voor DAK was de samenwerking met STAPFOODS ideaal. Vanwege de korte lijntjes konden wij makkelijk schakelen en de opening precies afstemmen naar onze wensen. Bovendien waren de hapjes heerlijk en was alles keurig verzorgd!

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer