Opening DAK kindercentra

22 februari 2023

DAK Kindercentra is een grote kinderopvang organisatie in de Haagse regio. Op bijna 50 locaties verzorgen zij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onlangs openden zij in Den Haag een nieuwe locatie, Robin DAK. STAPFOODS werd gevraagd om de catering te verzorgen tijdens de opening. Naast het hapje en drankje was er voor de kinderen ook een Kinderkooktheater aanwezig. Hierbij konden de aanwezige kinderen zelf allerlei lekkere gerechten bereiden. Zo werden er de heerlijkste yoghurtjes, creatief versierde boterhammen en lekkere fruitgerechten gemaakt. 

Voor DAK was de samenwerking met STAPFOODS ideaal. Vanwege de korte lijntjes konden wij makkelijk schakelen en de opening precies afstemmen naar onze wensen. Bovendien waren de hapjes heerlijk en was alles keurig verzorgd!

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer