Opening DAK kindercentra

22 februari 2023

DAK Kindercentra is een grote kinderopvang organisatie in de Haagse regio. Op bijna 50 locaties verzorgen zij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onlangs openden zij in Den Haag een nieuwe locatie, Robin DAK. STAPFOODS werd gevraagd om de catering te verzorgen tijdens de opening. Naast het hapje en drankje was er voor de kinderen ook een Kinderkooktheater aanwezig. Hierbij konden de aanwezige kinderen zelf allerlei lekkere gerechten bereiden. Zo werden er de heerlijkste yoghurtjes, creatief versierde boterhammen en lekkere fruitgerechten gemaakt. 

Voor DAK was de samenwerking met STAPFOODS ideaal. Vanwege de korte lijntjes konden wij makkelijk schakelen en de opening precies afstemmen naar onze wensen. Bovendien waren de hapjes heerlijk en was alles keurig verzorgd!

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer