STAPFOODS start educatie programma

22 februari 2023

In 2023 is STAPFOODS gestart met een educatieprogramma. Educatie is beschikbaar voor bedrijfsleven, basis- en middelbare scholen en kinderopvang. In dit educatieprogramma zijn verschillende thema’s opgenomen waar STAPFOODS workshops en voorlichting over kan geven.

  • Advisering in het behalen van de Gezonde schoolkantines
  • Advies in het veranderen en behouden van eetgedrag
  • Kinderkooktheater voor kinderen op basis-, middelbare school en kinderopvang.
  • Kok in de klas voor basis- en middelbare scholen.

Vicky Verschuuren is in dienst bij STAPFOODS en als gediplomeerd diëtist gespecialiseerd in het verzorgen van deze workshops. Zo organiseerde zij onlangs een workshop voor de werknemers van SDU. Deze workshop was erop gericht om in het nieuwe jaar het eetgedrag van werknemers aan te passen en het zo makkelijker te maken om de goede voornemens vast te blijven houden.

Neem ook eens een kijkje op onze website. Daar staan de verschillende onderdelen van ons educatieprogramma verder toegelicht.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer