STAPFOODS start educatie programma

22 februari 2023

In 2023 is STAPFOODS gestart met een educatieprogramma. Educatie is beschikbaar voor bedrijfsleven, basis- en middelbare scholen en kinderopvang. In dit educatieprogramma zijn verschillende thema’s opgenomen waar STAPFOODS workshops en voorlichting over kan geven.

  • Advisering in het behalen van de Gezonde schoolkantines
  • Advies in het veranderen en behouden van eetgedrag
  • Kinderkooktheater voor kinderen op basis-, middelbare school en kinderopvang.
  • Kok in de klas voor basis- en middelbare scholen.

Vicky Verschuuren is in dienst bij STAPFOODS en als gediplomeerd diëtist gespecialiseerd in het verzorgen van deze workshops. Zo organiseerde zij onlangs een workshop voor de werknemers van SDU. Deze workshop was erop gericht om in het nieuwe jaar het eetgedrag van werknemers aan te passen en het zo makkelijker te maken om de goede voornemens vast te blijven houden.

Neem ook eens een kijkje op onze website. Daar staan de verschillende onderdelen van ons educatieprogramma verder toegelicht.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer