STAPFOODS start educatie programma

22 februari 2023

In 2023 is STAPFOODS gestart met een educatieprogramma. Educatie is beschikbaar voor bedrijfsleven, basis- en middelbare scholen en kinderopvang. In dit educatieprogramma zijn verschillende thema’s opgenomen waar STAPFOODS workshops en voorlichting over kan geven.

  • Advisering in het behalen van de Gezonde schoolkantines
  • Advies in het veranderen en behouden van eetgedrag
  • Kinderkooktheater voor kinderen op basis-, middelbare school en kinderopvang.
  • Kok in de klas voor basis- en middelbare scholen.

Vicky Verschuuren is in dienst bij STAPFOODS en als gediplomeerd diëtist gespecialiseerd in het verzorgen van deze workshops. Zo organiseerde zij onlangs een workshop voor de werknemers van SDU. Deze workshop was erop gericht om in het nieuwe jaar het eetgedrag van werknemers aan te passen en het zo makkelijker te maken om de goede voornemens vast te blijven houden.

Neem ook eens een kijkje op onze website. Daar staan de verschillende onderdelen van ons educatieprogramma verder toegelicht.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer