STAPFOODS start educatie programma

22 februari 2023

In 2023 is STAPFOODS gestart met een educatieprogramma. Educatie is beschikbaar voor bedrijfsleven, basis- en middelbare scholen en kinderopvang. In dit educatieprogramma zijn verschillende thema’s opgenomen waar STAPFOODS workshops en voorlichting over kan geven.

  • Advisering in het behalen van de Gezonde schoolkantines
  • Advies in het veranderen en behouden van eetgedrag
  • Kinderkooktheater voor kinderen op basis-, middelbare school en kinderopvang.
  • Kok in de klas voor basis- en middelbare scholen.

Vicky Verschuuren is in dienst bij STAPFOODS en als gediplomeerd diëtist gespecialiseerd in het verzorgen van deze workshops. Zo organiseerde zij onlangs een workshop voor de werknemers van SDU. Deze workshop was erop gericht om in het nieuwe jaar het eetgedrag van werknemers aan te passen en het zo makkelijker te maken om de goede voornemens vast te blijven houden.

Neem ook eens een kijkje op onze website. Daar staan de verschillende onderdelen van ons educatieprogramma verder toegelicht.

Meer nieuws

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

STAPFOODS bevestigd inzet voor Goed Bezig!

Op maandag 23 januari tekenden Goed Bezig!, de gemeente Leidschendam-Voorburg en 13 partners een overeenkomst met daarin de plannen voor ‘de gezonde jeugd’ in 2023. Met deze ambitie zorgen we voor een gezonde omgeving waarin kinderen gezond op kunnen groeien.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Nieuwe leverancier: Mr John Kip

Sinds kort heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier. Mr John Kip is een kipleverancier die onze locaties gaat voorzien van de heerlijkste kipproducten. De kip is van begin tot eind in beheer bij dit bedrijf. Ook niet onbelangrijk is dat al deze producten altijd 100% halal zijn.

Lees meer
Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Koffiecorner bij verpleeghuis De Zellingen

Door een samenwerking van drie bedrijven is er bij Verpleeghuis de Zellingen in Capelle aan den IJssel een mooie koffiecorner geplaatst. Bezoekers en bewoners kunnen nu samen genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker tussendoortje.

Lees meer