Bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum

24 april 2023

Sinds kort staat er een bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum. In samenwerking met het bedrijf Leqqr is er een proefopstelling neergezet waardoor het voor de leerlingen en docenten mogelijk is om voorafgaande aan de pauzes al een bestelling te plaatsen bij de HAPPY-kantine van STAPFOODS. De bestellingen kunnen in de pauze worden afgehaald. Het afrekenen van de producten is al bij de terminal gedaan.

STAPFOODS wil daarmee testen of de rijen aan de kassa korter worden en bekijkt of dit ten goede komt aan de omzet.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer