Bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum

24 april 2023

Sinds kort staat er een bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum. In samenwerking met het bedrijf Leqqr is er een proefopstelling neergezet waardoor het voor de leerlingen en docenten mogelijk is om voorafgaande aan de pauzes al een bestelling te plaatsen bij de HAPPY-kantine van STAPFOODS. De bestellingen kunnen in de pauze worden afgehaald. Het afrekenen van de producten is al bij de terminal gedaan.

STAPFOODS wil daarmee testen of de rijen aan de kassa korter worden en bekijkt of dit ten goede komt aan de omzet.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer