Bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum

24 april 2023

Sinds kort staat er een bestelterminal op Lentiz Revius Lyceum. In samenwerking met het bedrijf Leqqr is er een proefopstelling neergezet waardoor het voor de leerlingen en docenten mogelijk is om voorafgaande aan de pauzes al een bestelling te plaatsen bij de HAPPY-kantine van STAPFOODS. De bestellingen kunnen in de pauze worden afgehaald. Het afrekenen van de producten is al bij de terminal gedaan.

STAPFOODS wil daarmee testen of de rijen aan de kassa korter worden en bekijkt of dit ten goede komt aan de omzet.

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer