Bijeenkomst Akkoordpartijen JOGG

24 april 2023

STAPFOOS is ondertekenaar van het Akkoord gezonde voeding op scholen. Vorige week was er een bijeenkomst waar de resultaten van de afgelopen 2,5 jaar en de ambities voor de komende jaren zijn besproken. Hieronder een kort verslag van de dag.

“Toon lef. Doe het met je hart en anders niet”

Meer dan 1000 watertappunten erbij en veel meer gezonde snacks en lunches op middelbare en mbo-scholen. Dat en meer is het resultaat van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen. Met nog anderhalf jaar in het vooruitzicht inventariseerde initiatiefnemers JOGG en het Voedingscentrum de ambities van deelnemers aan het Akkoord. Zij willen graag door om jongeren te bewegen de gezonde keuze te maken. Want dat het Akkoord hard nodig is én werkt, daarover is iedereen het eens. Alleen door samen te werken kan de leefomgeving van jongeren gezonder gemaakt worden.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website: https://jogg.nl/nieuws/toon-lef-doe-het-met-je-hart-en-anders-niet.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer