Bijeenkomst Akkoordpartijen JOGG

24 april 2023

STAPFOOS is ondertekenaar van het Akkoord gezonde voeding op scholen. Vorige week was er een bijeenkomst waar de resultaten van de afgelopen 2,5 jaar en de ambities voor de komende jaren zijn besproken. Hieronder een kort verslag van de dag.

“Toon lef. Doe het met je hart en anders niet”

Meer dan 1000 watertappunten erbij en veel meer gezonde snacks en lunches op middelbare en mbo-scholen. Dat en meer is het resultaat van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen. Met nog anderhalf jaar in het vooruitzicht inventariseerde initiatiefnemers JOGG en het Voedingscentrum de ambities van deelnemers aan het Akkoord. Zij willen graag door om jongeren te bewegen de gezonde keuze te maken. Want dat het Akkoord hard nodig is én werkt, daarover is iedereen het eens. Alleen door samen te werken kan de leefomgeving van jongeren gezonder gemaakt worden.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website: https://jogg.nl/nieuws/toon-lef-doe-het-met-je-hart-en-anders-niet.

Meer nieuws

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

Mooie opdracht Spinoza Scholengroep

STAPFOODS heeft een mooie opdracht mogen verzorgen. Voor alle personeelsleden werkzaam bij Spinoza mocht er een gevuld paasei verzorgd worden. De ruim 1000 paaseieren zijn met liefde en zorg handgemaakt door de vakkundige chocolatiers van Olala Chocola uit Leiden.

Lees meer
samenwerking Van Tilburg Zuivel

samenwerking Van Tilburg Zuivel

Met Van Tilburg Zuivel heeft STAPFOODS een nieuwe leverancier gevonden die het brood van BreadOnly kan distribueren. Deze kleine groothandel in het midden van de kaasindustrie in Bodegraven is een kleinschalig familiebedrijf.

Lees meer
Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Nieuwe ontwikkeling HAppy concept

Bij HAPPY, het middelbare school concept van STAPFOODS, kijken wij ook continu naar verbeteringen en innovaties. Zo verkopen wij binnenkort witte panini’s die wél voldoen aan de vezelnorm van de richtlijnen Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum.

Lees meer