Bijeenkomst Akkoordpartijen JOGG

24 april 2023

STAPFOOS is ondertekenaar van het Akkoord gezonde voeding op scholen. Vorige week was er een bijeenkomst waar de resultaten van de afgelopen 2,5 jaar en de ambities voor de komende jaren zijn besproken. Hieronder een kort verslag van de dag.

“Toon lef. Doe het met je hart en anders niet”

Meer dan 1000 watertappunten erbij en veel meer gezonde snacks en lunches op middelbare en mbo-scholen. Dat en meer is het resultaat van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen. Met nog anderhalf jaar in het vooruitzicht inventariseerde initiatiefnemers JOGG en het Voedingscentrum de ambities van deelnemers aan het Akkoord. Zij willen graag door om jongeren te bewegen de gezonde keuze te maken. Want dat het Akkoord hard nodig is én werkt, daarover is iedereen het eens. Alleen door samen te werken kan de leefomgeving van jongeren gezonder gemaakt worden.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website: https://jogg.nl/nieuws/toon-lef-doe-het-met-je-hart-en-anders-niet.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer