Marco van Stappershoef benoemt tot ‘groot mens’

29 juni 2023

Vanaf de oprichting is STAPFOODS al partner van Jongeren op Gezond Gewicht. Onlangs werd in Leidschendam-Voorburg een bijeenkomst georganiseerd voor alle JOGG partners in deze gemeente. Hierin werd onder meer stilgestaan bij de Grote Mensen campagne. STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef werd tijdens deze bijeenkomst benoemd tot ‘Groot Mens’! Een Groot Mens is iemand die ervoor zorgt kinderen in een gezonde kunnen opgroeien. Of dat nou op school, in de speeltuin of bij de sportvereniging is. Kinderen kunnen die verantwoordelijkheid niet alleen dragen en daarom zijn Grote Mensen nodig. Marco is dan ook supertrots op hierin een belangrijke rol te spelen. Met STAPFOODS zijn we een toonaangevende schoolcateraar van Zuid-Holland en voorzien wij dagelijks veel kinderen van een gezonde en lekkere lunch. Daar zijn we enorm trots op!  

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer