Marco van Stappershoef benoemt tot ‘groot mens’

29 juni 2023

Vanaf de oprichting is STAPFOODS al partner van Jongeren op Gezond Gewicht. Onlangs werd in Leidschendam-Voorburg een bijeenkomst georganiseerd voor alle JOGG partners in deze gemeente. Hierin werd onder meer stilgestaan bij de Grote Mensen campagne. STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef werd tijdens deze bijeenkomst benoemd tot ‘Groot Mens’! Een Groot Mens is iemand die ervoor zorgt kinderen in een gezonde kunnen opgroeien. Of dat nou op school, in de speeltuin of bij de sportvereniging is. Kinderen kunnen die verantwoordelijkheid niet alleen dragen en daarom zijn Grote Mensen nodig. Marco is dan ook supertrots op hierin een belangrijke rol te spelen. Met STAPFOODS zijn we een toonaangevende schoolcateraar van Zuid-Holland en voorzien wij dagelijks veel kinderen van een gezonde en lekkere lunch. Daar zijn we enorm trots op!  

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer