Marco van Stappershoef benoemt tot ‘groot mens’

29 juni 2023

Vanaf de oprichting is STAPFOODS al partner van Jongeren op Gezond Gewicht. Onlangs werd in Leidschendam-Voorburg een bijeenkomst georganiseerd voor alle JOGG partners in deze gemeente. Hierin werd onder meer stilgestaan bij de Grote Mensen campagne. STAPFOODS eigenaar Marco van Stappershoef werd tijdens deze bijeenkomst benoemd tot ‘Groot Mens’! Een Groot Mens is iemand die ervoor zorgt kinderen in een gezonde kunnen opgroeien. Of dat nou op school, in de speeltuin of bij de sportvereniging is. Kinderen kunnen die verantwoordelijkheid niet alleen dragen en daarom zijn Grote Mensen nodig. Marco is dan ook supertrots op hierin een belangrijke rol te spelen. Met STAPFOODS zijn we een toonaangevende schoolcateraar van Zuid-Holland en voorzien wij dagelijks veel kinderen van een gezonde en lekkere lunch. Daar zijn we enorm trots op!  

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer