Nieuwe leverancier: de BAKSAs

29 juni 2023

Voor het nieuwe MBO/HBO concept BLOOM werkt STAPFOODS sinds kort samen met De baksas! Deze lokale ondernemer uit Voorschoten voorziet ons van de allerlekkerste baksels. Bovendien zijn deze lekkernijen glutenvrij én vegan. In de markt horen wij dat daar steeds meer behoefte voor is. Met deze samenwerking spelen wij in op deze ontwikkeling.

De baksas bakt voor iedereen de lekkerste glutenvrij en vegan taarten. Ambachtelijk én gemaakt met pure liefde. Ze laat ons zien dat glutenvrije en vegan gebak net zo lekker kan zijn en vaak zelfs lekkerder dan taarten met gluten en dierlijke producten. Van een frisse lemon meringue taart, smeuiige blondies tot een glutenvrije en vegan pecannotentaart en millionaire’s shortbread. De baksas bakt met passie en liefde voor STAPFOODS.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer