Nieuwe leverancier: de BAKSAs

29 juni 2023

Voor het nieuwe MBO/HBO concept BLOOM werkt STAPFOODS sinds kort samen met De baksas! Deze lokale ondernemer uit Voorschoten voorziet ons van de allerlekkerste baksels. Bovendien zijn deze lekkernijen glutenvrij én vegan. In de markt horen wij dat daar steeds meer behoefte voor is. Met deze samenwerking spelen wij in op deze ontwikkeling.

De baksas bakt voor iedereen de lekkerste glutenvrij en vegan taarten. Ambachtelijk én gemaakt met pure liefde. Ze laat ons zien dat glutenvrije en vegan gebak net zo lekker kan zijn en vaak zelfs lekkerder dan taarten met gluten en dierlijke producten. Van een frisse lemon meringue taart, smeuiige blondies tot een glutenvrije en vegan pecannotentaart en millionaire’s shortbread. De baksas bakt met passie en liefde voor STAPFOODS.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer