Nieuwe locaties na de zomervakantie

29 juni 2023

Na de zomervakantie groeit STAPFOODS verder. Op acht locaties rollen wij het VO-concept HAPPY uit. De scholen van Vlaardingse Openbare Scholengroep (VOS), drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn, Lentiz Flora college in Naaldwijk en het Lentiz Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen komen bij de STAPFOODS familie. Daar voorzien wij de leerlingen en medewerkers van heerlijke en gezonde broodjes, salades en wraps.

Daarnaast leveren wij ook automaten aan Lentiz MBO Barendrecht, Da Vinci ISK in Wassenaar en het nieuw opgerichte John Dewey College in Den Haag. Heeft u ook interesse in een automaat op uw locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef.  

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer