Nieuwe locaties na de zomervakantie

29 juni 2023

Na de zomervakantie groeit STAPFOODS verder. Op acht locaties rollen wij het VO-concept HAPPY uit. De scholen van Vlaardingse Openbare Scholengroep (VOS), drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn, Lentiz Flora college in Naaldwijk en het Lentiz Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen komen bij de STAPFOODS familie. Daar voorzien wij de leerlingen en medewerkers van heerlijke en gezonde broodjes, salades en wraps.

Daarnaast leveren wij ook automaten aan Lentiz MBO Barendrecht, Da Vinci ISK in Wassenaar en het nieuw opgerichte John Dewey College in Den Haag. Heeft u ook interesse in een automaat op uw locatie? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef.  

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer