Zeildag met investeerders

29 juni 2023

Vorige zomer hield STAPFOODS een crowdfunding campagne om de volgende fase van groei te realiseren. Halverwege mei nodigde STAPFOODS alle grote investeerders uit voor een zeildag op de Kagerplassen. Daar kregen de gasten een heerlijke lunch op het Boterhuiseiland geserveerd. Na de lunch gingen men aan boord bij een van de zeilboten van Scouting Hubertus-Brandaan. Een aantal enthousiaste zeilers hielp bij het varen van de boten. Het was voor een dagje zeilen uitstekend weer, want de zon scheen en er stond een stevig windje.

Na het zeilen verplaatste iedereen zich naar Boerderij Akkerlust in Stompwijk. Na een interessante rondleiding genoot iedereen van een heerlijke barbecue. Het toetje was een ijsje van De Dames van Akkerlust. IJs gemaakt met melk van de koeien van deze boerderij. Kortom een zeer geslaagde dag voor deze ambassadeurs van STAPFOODS.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer