Zeildag met investeerders

29 juni 2023

Vorige zomer hield STAPFOODS een crowdfunding campagne om de volgende fase van groei te realiseren. Halverwege mei nodigde STAPFOODS alle grote investeerders uit voor een zeildag op de Kagerplassen. Daar kregen de gasten een heerlijke lunch op het Boterhuiseiland geserveerd. Na de lunch gingen men aan boord bij een van de zeilboten van Scouting Hubertus-Brandaan. Een aantal enthousiaste zeilers hielp bij het varen van de boten. Het was voor een dagje zeilen uitstekend weer, want de zon scheen en er stond een stevig windje.

Na het zeilen verplaatste iedereen zich naar Boerderij Akkerlust in Stompwijk. Na een interessante rondleiding genoot iedereen van een heerlijke barbecue. Het toetje was een ijsje van De Dames van Akkerlust. IJs gemaakt met melk van de koeien van deze boerderij. Kortom een zeer geslaagde dag voor deze ambassadeurs van STAPFOODS.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer