Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie. STAPFOODS kan dit voor u verzorgen. Wij hebben diverse plaatselijke leveranciers die producten hebben die uit de streek komen, ambachtelijk gemaakt zijn of juist door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is er bijvoorbeeld een cadeaupakketje met diverse smaken jam en halvajam gemaakt met fruit uit het Groene Hart, ijs gemaakt met melk van de koeien uit Stompwijk, ambachtelijke chocolade uit Leiden en heerlijke havermoutkoeken uit Rotterdam. Interesse in een leuke attentie ter gelegenheid van de ‘dag van de leraar’? Neem dan gerust contact op met Marco.
Welke voorbereidingen zijn nodig voor bedrijfscatering?
Succesvolle bedrijfscatering begint met zorgvuldige voorbereiding. U moet het aantal gasten bepalen, dieetwensen inventariseren, een realistisch budget opstellen, locatie-eisen controleren en de timing perfect plannen. Deze voorbereidingen zorgen ervoor dat uw kantoor catering soepel verloopt en uw medewerkers tevreden zijn. Goede voorbereiding vormt de basis voor succesvolle bedrijfscatering. Zonder zorgvuldige planning loopt u het risico op teleurgestelde medewerkers, budgetoverschrijdingen en een negatieve impact op uw organisatie-imago. De tevredenheid van uw medewerkers hangt direct samen met de kwaliteit van de catering planning. Wanneer u rekening houdt met verschillende dieetwensen en zorgt voor gevarieerde, gezonde opties, toont u dat u het welzijn […]

