5 oktober: dag van de leraar

12 september 2023

Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie. STAPFOODS kan dit voor u verzorgen. Wij hebben diverse plaatselijke leveranciers die producten hebben die uit de streek komen, ambachtelijk gemaakt zijn of juist door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is er bijvoorbeeld een cadeaupakketje met diverse smaken jam en halvajam gemaakt met fruit uit het Groene Hart, ijs gemaakt met melk van de koeien uit Stompwijk, ambachtelijke chocolade uit Leiden en heerlijke havermoutkoeken uit Rotterdam. Interesse in een leuke attentie ter gelegenheid van de ‘dag van de leraar’? Neem dan gerust contact op met Marco.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer