5 oktober: dag van de leraar

12 september 2023

Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie. STAPFOODS kan dit voor u verzorgen. Wij hebben diverse plaatselijke leveranciers die producten hebben die uit de streek komen, ambachtelijk gemaakt zijn of juist door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is er bijvoorbeeld een cadeaupakketje met diverse smaken jam en halvajam gemaakt met fruit uit het Groene Hart, ijs gemaakt met melk van de koeien uit Stompwijk, ambachtelijke chocolade uit Leiden en heerlijke havermoutkoeken uit Rotterdam. Interesse in een leuke attentie ter gelegenheid van de ‘dag van de leraar’? Neem dan gerust contact op met Marco.

Meer nieuws

ontbijt

ontbijt

Op verschillende scholen verzorgen wij inmiddels een heerlijk schoolontbijt. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar om een ontbijt voor deze leerlingen te leveren. Want als kinderen met trek in de klas zitten zijn de leerprestaties niet goed. Voor dit schoolontbijt zijn verschillende mogelijkheden vanuit STAPFOODS.

Lees meer
Banqueting open dagen

Banqueting open dagen

Januari en februari zijn traditioneel drukke maanden op de scholen. Deze periode staat vaak in het teken van de open dagen. Het moment om de school te presenteren aan potentiële nieuwe leerlingen. Alle medewerkers van de school zijn op dat moment aanwezig om te laten zien hoe leuk de vakken zijn waarin zij lesgeven.

Lees meer
Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor is een samenwerkingsverband tussen vijf bedrijven die, met elk een eigen specialiteit, bedrijven en scholen kunnen adviseren, vooruit helpen en gezond te krijgen en houden. Vitaliteit, inrichting van werkplekken, veiligheid, eten en drinken en een positieve mindset zijn deze pijlers.

Lees meer