Maak kennis met Amanda!

12 september 2023

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle en loop 2 dagen per week stage bij STAPFOODS. Tijdens mijn stage mag ik voorlichtingen geven over gezonde voeding. Als u nog een leuke, leerzame voorlichting voor uw school wilt, laat dit mij dan zeker weten, dan kan ik oefenen!

Groetjes, Amanda

Meer nieuws

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer
5 oktober: dag van de leraar

5 oktober: dag van de leraar

Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie.

Lees meer