Nieuwe leverancier: Fruitfunk

12 september 2023

 STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS. Deze snoepjes zijn gemaakt van meer dan 98% fruit, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn vegan. Bij het maken van de producten gebruikt Fruitfunk echt fruit waar in korte tijd het vocht wordt uitgehaald. De vezels uit het fruit blijven bewaard, waardoor de natuurlijke fruitsuikers langzamer in het lichaam worden opgenomen. Hierdoor voorkom je een suikerpiek en -dip. De snoepjes zijn te verkrijgen in de smaken perzik en blauwe bessen.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
5 oktober: dag van de leraar

5 oktober: dag van de leraar

Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie.

Lees meer