Opstart nieuwe locaties

12 september 2023

In de afgelopen weken heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties opgestart. In het derde jaar dat STAPFOODS operationeel is groeit het aantal locaties naar ruim 20. Drie locaties van Scala College in Alphen aan den Rijn, de VOS-scholen in Vlaardingen en Lentiz Flora College in Naaldwijk zijn voorzien van het HAPPY-concept. Wij zijn blij met de nieuwe samenwerkingen en vinden het een enorme eer om de leerlingen van deze scholen te voorzien van lekkere en gezonde producten.

De eerste weken startte in ieder geval veelbelovend. Vele leerlingen zijn al langs de balie geweest om te proeven en kijken wat STAPFOODS in het assortiment heeft. Bovendien is er op deze scholen een aantrekkelijke openingsaanbieding verspreid onder de leerlingen, waardoor iedere leerling een zeer voordelige panini en een capri-sun kan kopen.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer