Opstart nieuwe locaties

12 september 2023

In de afgelopen weken heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties opgestart. In het derde jaar dat STAPFOODS operationeel is groeit het aantal locaties naar ruim 20. Drie locaties van Scala College in Alphen aan den Rijn, de VOS-scholen in Vlaardingen en Lentiz Flora College in Naaldwijk zijn voorzien van het HAPPY-concept. Wij zijn blij met de nieuwe samenwerkingen en vinden het een enorme eer om de leerlingen van deze scholen te voorzien van lekkere en gezonde producten.

De eerste weken startte in ieder geval veelbelovend. Vele leerlingen zijn al langs de balie geweest om te proeven en kijken wat STAPFOODS in het assortiment heeft. Bovendien is er op deze scholen een aantrekkelijke openingsaanbieding verspreid onder de leerlingen, waardoor iedere leerling een zeer voordelige panini en een capri-sun kan kopen.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer