School aan het woord: Overstappen naar STAPFOODS

12 september 2023

Vanaf dit schooljaar is STAPFOODS de nieuwe cateraar op het Lentiz Floracollege in Naaldwijk. Directeur Pim van der Hoorn  zegt hierover: Na een groot aantal jaren dezelfde cateraar te hebben gehad waren wij toe aan een nieuwe frisse wind in onze kantine. Al snel kwamen wij uit bij STAPFOODS. Het hele traject van kennismaken, een presentatie over dit bedrijf, contacten gedurende het schooljaar vooraf en tijdens de opstart hebben wij als zeer prettig ervaren. Eigenaar Marco van Stappershoef en zijn collega’s zijn stuk voor stuk benaderbaar en goed bereikbaar en zorgen dat alles goed en snel geregeld wordt. Zelf hebben wij de kantine weer opgefrist met een frisse verflaag en STAPFOODS zorgde voor een mooie uitstraling aan de buitenkant van de kantine. Zo is de kantine weer een aantrekkelijke plek voor de leerlingen om te lunchen. Bovendien zien de producten er goed uit, zijn de broodjes rijkelijk belegd en de witte panini’s met genoeg vezels zijn uniek.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer