School aan het woord: Overstappen naar STAPFOODS

12 september 2023

Vanaf dit schooljaar is STAPFOODS de nieuwe cateraar op het Lentiz Floracollege in Naaldwijk. Directeur Pim van der Hoorn  zegt hierover: Na een groot aantal jaren dezelfde cateraar te hebben gehad waren wij toe aan een nieuwe frisse wind in onze kantine. Al snel kwamen wij uit bij STAPFOODS. Het hele traject van kennismaken, een presentatie over dit bedrijf, contacten gedurende het schooljaar vooraf en tijdens de opstart hebben wij als zeer prettig ervaren. Eigenaar Marco van Stappershoef en zijn collega’s zijn stuk voor stuk benaderbaar en goed bereikbaar en zorgen dat alles goed en snel geregeld wordt. Zelf hebben wij de kantine weer opgefrist met een frisse verflaag en STAPFOODS zorgde voor een mooie uitstraling aan de buitenkant van de kantine. Zo is de kantine weer een aantrekkelijke plek voor de leerlingen om te lunchen. Bovendien zien de producten er goed uit, zijn de broodjes rijkelijk belegd en de witte panini’s met genoeg vezels zijn uniek.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer
5 oktober: dag van de leraar

5 oktober: dag van de leraar

Op donderdag 5 oktober is het de ‘dag van de leraar’. Dit is bij uitstek het moment om uw medewerkers even extra te verwennen met bijvoorbeeld een smoothiebar, een lekkere attentie of gebakje bij de koffie.

Lees meer