STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking verder uit

12 september 2023

Sligro en STAPFOODS zijn al sinds de oprichting van STAPFOODS aan elkaar verbonden. Inkoopmanager Gert Scholtes zegt hierover: ‘Het vertrouwen in elkaar is groot en de samenwerking prettig. De medewerkers in de winkels staan altijd voor ons klaar en ook accountmanager Michel Biesta kan je voor alles bellen’. Dit vertrouwen werd onlangs bevestigd door het uitbreiden van de overeenkomst tussen beide partijen. Hierdoor blijft Sligro de komende jaren de belangrijkste leverancier van STAPFOODS en kunnen alle vestigingen een of twee keer per week geleverd krijgen. Ook zorgt de Sligro ervoor dat de locaties van STAPFOODS voorzien zijn van de beste apparatuur, zodat de medewerkers van STAPFOODS hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer