STAPFOODS en Sligro breiden samenwerking verder uit

12 september 2023

Sligro en STAPFOODS zijn al sinds de oprichting van STAPFOODS aan elkaar verbonden. Inkoopmanager Gert Scholtes zegt hierover: ‘Het vertrouwen in elkaar is groot en de samenwerking prettig. De medewerkers in de winkels staan altijd voor ons klaar en ook accountmanager Michel Biesta kan je voor alles bellen’. Dit vertrouwen werd onlangs bevestigd door het uitbreiden van de overeenkomst tussen beide partijen. Hierdoor blijft Sligro de komende jaren de belangrijkste leverancier van STAPFOODS en kunnen alle vestigingen een of twee keer per week geleverd krijgen. Ook zorgt de Sligro ervoor dat de locaties van STAPFOODS voorzien zijn van de beste apparatuur, zodat de medewerkers van STAPFOODS hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Meer nieuws

Maak kennis met Amanda!

Maak kennis met Amanda!

Hoi, mijn naam is Amanda Koolhaas. Ik ben derdejaars student food & lifestyle op het Lentiz LIFE college en loop het hele schooljaar 2 dagen per week stage bij STAPFOODS.

Lees meer
Nieuwe leverancier: Fruitfunk

Nieuwe leverancier: Fruitfunk

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier. Sinds dit schooljaar zijn de gezonde snoepjes van Fruitfunk te verkrijgen in de kantines van STAPFOODS.

Lees meer