An apple a day keeps the doctor away!

15 november 2023

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden. Daarom hier een tip om een simpel appeltje een beetje op te pimpen.

In plaats van gewoon een normale appel te eten kan je je appel in stukjes snijden en even bakken in een pannetje. Wanneer de heerlijke geur van gebakken appel je neus binnen dringt weet je dat die klaar is om te eten. Strooi er nog wat extra kaneel over heen waardoor het steeds meer op een appeltaart begint te lijken.

Je kunt de gebakken appel met kaneel op veel manieren eten. Je kunt het simpelweg als tussendoortje eten. Of je kunt het bij je ontbijt over je havermout, kwark/yoghurt of toast gooien. Zo begin je de dag gelijk met een stuk fruit. Want zoals we allemaal weten: “An apple a day keeps the doctor away!”

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer
Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.

Lees meer