An apple a day keeps the doctor away!

15 november 2023

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden. Daarom hier een tip om een simpel appeltje een beetje op te pimpen.

In plaats van gewoon een normale appel te eten kan je je appel in stukjes snijden en even bakken in een pannetje. Wanneer de heerlijke geur van gebakken appel je neus binnen dringt weet je dat die klaar is om te eten. Strooi er nog wat extra kaneel over heen waardoor het steeds meer op een appeltaart begint te lijken.

Je kunt de gebakken appel met kaneel op veel manieren eten. Je kunt het simpelweg als tussendoortje eten. Of je kunt het bij je ontbijt over je havermout, kwark/yoghurt of toast gooien. Zo begin je de dag gelijk met een stuk fruit. Want zoals we allemaal weten: “An apple a day keeps the doctor away!”

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer