Bright & Breezy het concept voor uw bedrijfsrestaurant!

15 november 2023

Naast de schoolcatering richt STAPFOODS zich ook op de zakelijke markt. Het concept Bright & Breezy is naar wens toe te passen op uw kantoorlocatie. Met verschillende modules is de catering volledig naar uw eigen wens in te richten. Zo kan STAPFOODS bijvoorbeeld een to-go store inrichten met verse broodjes en salades. Ook een volledig verzorgde lunchtafel of een hippe koffiebar met barista horen tot de mogelijkheden. Wilt u een goede indruk krijgen van de mogelijkheden die STAPFOODS te bieden heeft? Kijk dan eens op onze website.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer