Bright & Breezy het concept voor uw bedrijfsrestaurant!

15 november 2023

Naast de schoolcatering richt STAPFOODS zich ook op de zakelijke markt. Het concept Bright & Breezy is naar wens toe te passen op uw kantoorlocatie. Met verschillende modules is de catering volledig naar uw eigen wens in te richten. Zo kan STAPFOODS bijvoorbeeld een to-go store inrichten met verse broodjes en salades. Ook een volledig verzorgde lunchtafel of een hippe koffiebar met barista horen tot de mogelijkheden. Wilt u een goede indruk krijgen van de mogelijkheden die STAPFOODS te bieden heeft? Kijk dan eens op onze website.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer