De Vosscholen en STAPFOODS werken samen

15 november 2023

Sinds dit schooljaar werken de VOS-Scholen in Vlaardingen en STAPFOODS nauw samen op het gebied van de catering. De kantines van De Mavo Vos, Het College Vos en Het Lyceum Vos zijn voorzien van een nieuw jasje en met het vernieuwende HAPPY-concept kunnen alle leerlingen een heerlijk broodje of tussendoortje kopen. Ook levert STAPFOODS automaten op de ISK locatie. Directeur van De Mavo Vos John van Beek benadrukt dat de samenwerking met STAPFOODS heel fijn is. STAPFOODS weet zich te onderscheiden in persoonlijk contact op de locaties. We zien regelmatig mensen van STAPFOODS die altijd even komen informeren of alles naar wens is. Bovendien hebben wij de indruk dat de medewerkers van STAPFOODS met veel plezier op de werkvloer staan en trots zijn op de producten die zij verkopen. Voor ons is de samenwerking een kwaliteitsimpuls binnen de school en we zien dat de leerlingen meer binnen blijven omdat het aanbod goed aansluit bij de doelgroep.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer