De Vosscholen en STAPFOODS werken samen

15 november 2023

Sinds dit schooljaar werken de VOS-Scholen in Vlaardingen en STAPFOODS nauw samen op het gebied van de catering. De kantines van De Mavo Vos, Het College Vos en Het Lyceum Vos zijn voorzien van een nieuw jasje en met het vernieuwende HAPPY-concept kunnen alle leerlingen een heerlijk broodje of tussendoortje kopen. Ook levert STAPFOODS automaten op de ISK locatie. Directeur van De Mavo Vos John van Beek benadrukt dat de samenwerking met STAPFOODS heel fijn is. STAPFOODS weet zich te onderscheiden in persoonlijk contact op de locaties. We zien regelmatig mensen van STAPFOODS die altijd even komen informeren of alles naar wens is. Bovendien hebben wij de indruk dat de medewerkers van STAPFOODS met veel plezier op de werkvloer staan en trots zijn op de producten die zij verkopen. Voor ons is de samenwerking een kwaliteitsimpuls binnen de school en we zien dat de leerlingen meer binnen blijven omdat het aanbod goed aansluit bij de doelgroep.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer