Feestdagen staan voor de deur

15 november 2023

De dagen zijn kort en de verwarming staat aan. Met Sinterklaas in aantocht en ook de Kerst aan de horizon is 2023 bijna ten einde. STAPFOODS biedt voor deze gezellige periode verschillende arrangementen aan om bijvoorbeeld het jaar met een gezellige borrel te eindigen. Of wilt u alle leerlingen of docenten verwennen met een lekkere banketletter, kerststol of chocoladeletter? Dan bent u bij STAPFOODS aan het juiste adres! In de feestdagen folder ziet u het volledige aanbod. Wilt u een offerte op maat? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef via marco@stapfoods.nl.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer