Feestdagen staan voor de deur

15 november 2023

De dagen zijn kort en de verwarming staat aan. Met Sinterklaas in aantocht en ook de Kerst aan de horizon is 2023 bijna ten einde. STAPFOODS biedt voor deze gezellige periode verschillende arrangementen aan om bijvoorbeeld het jaar met een gezellige borrel te eindigen. Of wilt u alle leerlingen of docenten verwennen met een lekkere banketletter, kerststol of chocoladeletter? Dan bent u bij STAPFOODS aan het juiste adres! In de feestdagen folder ziet u het volledige aanbod. Wilt u een offerte op maat? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef via marco@stapfoods.nl.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer