Heerlijke Smoothiebars

15 november 2023

Op de dag van het onderwijspersoneel mocht STAPFOODS voor drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn en het Coenecoop College in Waddinxveen smoothiebars verzorgen. Om alle medewerkers te verwennen werden de smoothies ter plekke gemaakt met vers fruit, zuivel en jus d’orange. Door de smoothies met namen als ‘zonnetje in de klas’, ‘topper’ en ‘bedankt’ werd het personeel bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Ook interesse in een smoothiebar op uw locatie? Vraag gerust een offerte aan via info@stapfoods.nl.

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer