Heerlijke Smoothiebars

15 november 2023

Op de dag van het onderwijspersoneel mocht STAPFOODS voor drie locaties van het Scala College in Alphen aan den Rijn en het Coenecoop College in Waddinxveen smoothiebars verzorgen. Om alle medewerkers te verwennen werden de smoothies ter plekke gemaakt met vers fruit, zuivel en jus d’orange. Door de smoothies met namen als ‘zonnetje in de klas’, ‘topper’ en ‘bedankt’ werd het personeel bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Ook interesse in een smoothiebar op uw locatie? Vraag gerust een offerte aan via info@stapfoods.nl.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer