Samenwerking vernieuwd met Twelve

15 november 2023

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. Met Twelve heeft STAPFOODS een partner die hierin meedenkt, ontwikkelt en de kassasystemen professionaliseert zodat de gestelde doelen bereikt gaan worden. Volgens Gert Scholtes, verantwoordelijk voor de kassa’s binnen STAPFOODS, is Twelve een fijne samenwerkingspartner. ‘Op locaties is gebruiksgemak en snelheid bij het verwerken van de betalingen erg belangrijk. De knoppen moeten op een logische plek zitten om het verwerken van de aankopen zo snel mogelijk te doen. Voor mij is de backoffice juist heel belangrijk om omzetten te zien en  rapportages te draaien. En in de toekomst ook de facturatieprocessen en ander digitaal gebruiksgemak te hebben van de kassa’s. Met Twelve weet ik dat dit zeker gaat lukken!’    

Meer nieuws

Welkom Lianne

Welkom Lianne

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten.

Lees meer
An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.

Lees meer