Samenwerking vernieuwd met Twelve

15 november 2023

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. Met Twelve heeft STAPFOODS een partner die hierin meedenkt, ontwikkelt en de kassasystemen professionaliseert zodat de gestelde doelen bereikt gaan worden. Volgens Gert Scholtes, verantwoordelijk voor de kassa’s binnen STAPFOODS, is Twelve een fijne samenwerkingspartner. ‘Op locaties is gebruiksgemak en snelheid bij het verwerken van de betalingen erg belangrijk. De knoppen moeten op een logische plek zitten om het verwerken van de aankopen zo snel mogelijk te doen. Voor mij is de backoffice juist heel belangrijk om omzetten te zien en  rapportages te draaien. En in de toekomst ook de facturatieprocessen en ander digitaal gebruiksgemak te hebben van de kassa’s. Met Twelve weet ik dat dit zeker gaat lukken!’    

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer