STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken. Met Twelve heeft STAPFOODS een partner die hierin meedenkt, ontwikkelt en de kassasystemen professionaliseert zodat de gestelde doelen bereikt gaan worden. Volgens Gert Scholtes, verantwoordelijk voor de kassa’s binnen STAPFOODS, is Twelve een fijne samenwerkingspartner. ‘Op locaties is gebruiksgemak en snelheid bij het verwerken van de betalingen erg belangrijk. De knoppen moeten op een logische plek zitten om het verwerken van de aankopen zo snel mogelijk te doen. Voor mij is de backoffice juist heel belangrijk om omzetten te zien en rapportages te draaien. En in de toekomst ook de facturatieprocessen en ander digitaal gebruiksgemak te hebben van de kassa’s. Met Twelve weet ik dat dit zeker gaat lukken!’
Welke gezonde cateringopties zijn populair in 2025?
De populairste gezonde cateringopties in 2025 zijn plant-based gerechten, fermented foods, functionele voeding en gepersonaliseerde menu’s. Bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzame catering die lokale ingrediënten combineert met vitale foodconcepten. Deze trends richten zich op het welzijn van medewerkers en de milieu-impact van bedrijfslunches. De voedingstrends 2025 in bedrijfscatering draaien om vier hoofdthema’s: plant-based opties, fermented foods, functionele voeding en personalisatie. Deze trends ontstaan door de groeiende vraag naar gezondere werkplekken en duurzamere bedrijfsvoering. Plant-based catering staat voorop in 2025. Medewerkers verwachten meer dan alleen een vegetarische optie, ze willen volwaardige plantaardige gerechten die even smaakvol zijn als traditionele alternatieven. […]