Welkom Lianne

15 november 2023

Heyhoi,

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten. Waarbij ik vroeger vooral van lekker eten hield, houd ik er nu van om lekker eten ook gezond te maken. Ik vind het leuk om me in te zetten om de wereld een stukje gezonder te maken. Want eerlijk is eerlijk, iedereen voelt zich beter in een gezond lichaam.

De komende 10 weken loop ik stage bij STAPFOODS. Tijdens mijn stage ga ik kennis maken met het bedrijf, en onderzoek doen. Ik ga onderzoek doen naar de eetgewoontes en voedingsbehoeften van jongeren in de puberteit. Hoe kunnen we het schoolkantine assortiment zo vormen dat het voldoet aan zowel de voedingsbehoefte én de eetgewoontes van pubers? Ik hoop door middel van mijn onderzoek antwoord te geven op die vraag.

Ik kijk uit naar komende periode. Ik hoop veel te leren en mijn bijdrage te kunnen doen in het bedrijf.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer