Welkom Lianne

15 november 2023

Heyhoi,

Mijn naam is Lianne Reitsema en ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Voeding & Diëtetiek en zit momenteel in mijn 4de en laatste jaar. Ik heb al heel mijn leven een passie voor eten. Waarbij ik vroeger vooral van lekker eten hield, houd ik er nu van om lekker eten ook gezond te maken. Ik vind het leuk om me in te zetten om de wereld een stukje gezonder te maken. Want eerlijk is eerlijk, iedereen voelt zich beter in een gezond lichaam.

De komende 10 weken loop ik stage bij STAPFOODS. Tijdens mijn stage ga ik kennis maken met het bedrijf, en onderzoek doen. Ik ga onderzoek doen naar de eetgewoontes en voedingsbehoeften van jongeren in de puberteit. Hoe kunnen we het schoolkantine assortiment zo vormen dat het voldoet aan zowel de voedingsbehoefte én de eetgewoontes van pubers? Ik hoop door middel van mijn onderzoek antwoord te geven op die vraag.

Ik kijk uit naar komende periode. Ik hoop veel te leren en mijn bijdrage te kunnen doen in het bedrijf.

Meer nieuws

An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden.

Lees meer
Samenwerking vernieuwd met Twelve

Samenwerking vernieuwd met Twelve

STAPFOODS heeft Twelve als leverancier van de kassasystemen. Omdat STAPFOODS steeds verder groeit ontstaan er op het gebied van de kassasystemen, naast de reguliere betaalmogelijkheden, aanvullende behoeften om meer te digitaliseren en de bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

Lees meer
Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom komt tot bloei bij Codarts!

Bloom kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten.

Lees meer